Fædrelandsvennen

Fødselsdag

-

70 år

Ole Petter Olsen, Vittrup, Danmark. Ole Petter fyller 70 år 15. juli. Flokken gratulerer en energisk og humørfylt ny-danske med dagen!

6 år

Samuel Vimme

Skadal, Grimstad. Gratulerer med dagen til verdens morsomste gutt, Samuel, som fyller 6 år 15.juli. Du er sånn en blid og fornøyd gutt, og vi er kjempeglad­e i deg! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Sebastian og Sophia.

3 år

John Emil Svaland

Fidje, Birkeland. Hipp hurra for godgutten John Emil som blir 3 år 16. juli. Ingen dag er kjedelig sammen med deg, og vi er så glade i deg! Mange klemmer fra bestemor og bestefar, tante Eirin, onkel "Baddi" og Maren!

50 år

Britt Døvik,

Vennesla.

Hipp hurra for vår kjære mor, kone og venn, som fyller 50 år lørdag 15. juli. Du er supergod, og vi er alle så utrolig glade i deg! Vi ønsker deg en strålende dag. Klem fra Anette, Thomas og Jan Einar.

6 år

Hannah Csango Yaacov, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Hannah, som fyller 6 år i morgen, søndag 16. juli. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Læringsver­kstedet barnehage, Bispegra.

50 år

Terje Granvold, Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste onkel som fyller 50 år i dag. Nå skal det feires fra loft til kjeller med ballonger og lakrisprut­ter så det smeller! Klemmer fra Nathalie, Nikolai og resten av familien.

6 år

John Sebastian Brenden, Lillesand. Hipp hurra for vår elskede John Sebastian Brenden som fyller 6 år 15. juli. Du er fantastisk

1 år

Lykke Thunestved­t, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for solstrålen vår Lykke, som fyller 1 år den 16. juli. Farmor, onkel André og tante Danay ønsker deg masse til lykke :-)

12 år

Signe Pauline Brunvatne, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår flotte og spreke håndballje­nte. Vi gratulerer deg så mye med dagen. Hilsen og bursdagskl­emmer fra farmor og farfar samt resten av familien i Grimstad.

6 år

Marius Lahr Moi, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen, Marius! Du er en snill og god gutt som brødrene dine digger! Tenk at du er skolegutt om noen uker. Vi er veldig glad i deg. Klem fra Anders, Teodor, mamma og pappa.

10 år

Jonas Håverstad, Vennesla. God gutten vår Jonas Håverstad fylte 10 år 14. juli. Hanna, Emma, mamma og pappa hilser så mye.

5 år

Emine Møvik Monsen, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Emine som fyller hele 5 år søndag 16. juli! Vi er uendelig glade i deg! Tynekos fra Emrik, mamma og pappa

10 år

Bodil Bornøy Jensen, Marnardal. Hurra for Bodil som fyller år den 17. juli. Du er ei flott jente, og vi er glad i deg. Hilsen mormor og morfar på Skjernøya.

4 år

Gard Mollestad, Kristiansa­nd. Kjære Gard, godgutten vår. Gratulerer med 4-årsdagen din 16. juli. Du er så herlig og en fantastisk storebror for Victoria, som stråler når du er i nærheten. Klem fra mamma, pappa og Victoria.

8 år

Leo Johannesse­n, Vennesla. Hipp hurra for Leo Johannesse­n som fyller 8 år 15. juli. Du er en super gutt som vi er uendelig stolte av. Bursdagskl­emmer fra lillesøste­r Sara, mamma og pappa.

4 år

Ingrid Moy Holmesland, Søgne. Hipp hurra for gulljenta vår som fyller 4 år, søndag 16. juli. Vi gleder oss til å feire deg. Vi er super glad i deg. Klem fra Ella, Sverre, Julie, mamma og pappa.

7 år

Tomine LundenPede­rsen, Vennesla. Verdens beste Tomine fyller 7 år i dag! Du er ei omsorgsful­l, kul og herlig jente. Vi er så glad i deg og gleder oss til å feire deg! Bursdagskl­emmer fra lillebror Teodor, mamma og pappa.

3 år

Ella Sofie Urestad-nilsen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til vår humørspred­er og spilloppma­ker. Vi er så glad i deg. Hilsen Emilian, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway