Fædrelandsvennen

Club 21 vurderer å droppe flere investerin­ger i Startspill­ere

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Etter at nye eiere har kommet inn i Start, vurderer Club 21 å droppe ytterliger­e investerin­ger i spillere.

– Vi heier på de nye guttene som er kommet inn, og så er vi litt avventende til vår rolle oppi dette. Men vi skal ha møte med de nye eierne 13. august, og vi har en dialog på hvordan vi kan samarbeide og være en støttespil­ler videre for Start, sier Kurt Mosvold.

Han er talsmann for investorla­uget Club 21, som har investert i Start-spillere i en årrekke. Men etter at det nylig ble klart at Christophe­r Langeland, Frode Fagerli, Robin Reed, Mads Nesset og Kjetil Aasen overtar som eiere gjennom Start en drøm AS, kan kan det nå bli en slutt på investerin­gen i spillere.

– Vi synes det aller beste er om de nye eierne kan klare seg uten hjep fra Club

21. Men vi er en del av heiagjenge­n til de nye eierne. Jeg har ikke hørt en negativ reaksjon fra noen av medlemmene våre, understrek­er Mosvold.

Han forteller at Club 21 for flere år siden besluttet at det ikke var aktuelt for dem å gå inn på eiersiden i Start.

– Det er Start som lag vi heier på, og hvis de har gode eiere for Start som klubb, noe vi har inntrykk av, så er vi fulle av entusiasme, sier Mosvold.

Even Øgrey Brandsdal, administre­rende direktør i Start en drøm AS, forteller at de vil presentere ambisjonen­e for Club 21 på møtet den

13. august.

– Vi har lyst til å presentere planene for dem, og se hvordan vi kan samarbeide i framtiden. Vi har full forståelse for at de godt kan tenke seg å overlate stafettpin­nen til andre, og vi er takknemlig­e for den jobben de har gjort. Men vi har uansett lyst til å ha dem med i en eller annen form, sier Brandsdal.

– Men er det slik å forstå at det er uvisst om dere ønsker å ha Club 21 med som investorer?

– Nå har vi nettopp fått nye eiere, og er helt i startgropa av vår nye satsing. Nå skal vi legge gode planer, og hvordan ting blir videre, vet vi ennå ikke, sier Brandsdal.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway