Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år Eivor Engeland,

Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra min kjære kone, mor, svigermor og bestemor som fyller 80 år i dag. Vi gleder oss til å feire deg i kveld. Mange bursdagskl­emmer fra alle oss.

60 år Kari Fredriksen,

Kristiansa­nd. Vår kjære mamma blir hele 60 år i dag! Gratulerer så mye med dagen din. Vi er uendelig glad i deg! Mange klemmer fra Lene, Hege, Even og Heidi.

55 år Anne Gunn Hodne,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til kjæresten, konen og bestevenne­n min! Jeg er takknemlig for hver dag jeg får sammen med deg. Takk for alt du er for meg. Hilsen din Ludvig.

9 år Noah Bjørnestøl ,

Songdalen. Vår kjære Noah fyller 9 år i dag 20. juli. Vi gratulerer vår skjønne gullgutt med dagen som feires på Kypros. Håper du får en fin dag. Kjempe glad i deg. Hilsen mormor og beste.

8 år Mathilde Kåsene Røraas,

Vennesla. Snuppa vår Mathilde fyller 8 år i dag. Du er ei omsorgsful­l og herlig jente. Vi er sååååå glade i deg og gleder oss til å feire deg! Klemmer fra oss 5!

8 år Maline Kåsene Røraas,

Vennesla. Snuppa vår Maline fyller 8 år i dag. Du er ei omsorgsful­l og herlig jente. Vi er sååååå glade i deg og gleder oss til å feire deg! Klemmer fra oss 5!

6 år Oliver Engstrand Sørensen,

Kristiansa­nd. Verdens beste Oliver fyller 6 år i dag. Du er en kjempegod gutt som vi er veldig glad i. Håper dagen din blir flott. Stor bursdags klem fra storebror Dennis, mamma og pappa.

3 år Fredrik Sangvik Klausen,

Kristiansa­nd. Gullgutten vår Fredrik Sangvik Klausen ble 3 år 18. juli. Du er en ordentlig godgutt og verdens beste storebror! Vi er glad i deg! Klemmer fra Andreas, mamma og pappa.

3 år Fie Skeie Søndergaar­d,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår vidunderli­ge Fiemor som fylte 3 år i går. Du er den gøyeste og fineste vi vet om og vi er så utrolig glad i deg. Mange klemmer fra Georg, mamma og pappa

2 år Anise Iskander,

Søgne. Hipp hipp hurra for Anise Iskander som fyller 2 år 20. juli! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

1 år Mina Sørdahl Gursli,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår lille solstråle som feiret sin første bursdag i går. Hver dag med deg er en glede! Masse klemmer fra Markus, Isak, Herman, pappa, mamma og Trampe.

1 år Benjamin Melo Larsen,

Kristiansa­nd. Vår fantastisk­e Benjamin fyller 1 år den 20. juli. Tiden har flydd og livet er snudd, men ingen klager fra stolte foreldre. Han får oss til å le hver dag med sitt humør og sine påfunn. Vi elsker deg!

1 år Lukas Homme,

Songdalen. I dag fyller storsjarmø­ren vår Lukas 1 år. Du er en aktiv og blid gutt som vi er kjempe glad i. Mange klemmer fra Jonathan, Elias, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway