Fædrelandsvennen

Hevder han har tilbud fra Viking

- STEFFEN STENERSEN

– Det er en avgjørelse jeg skal ta, sier Reiss Greenidge.

– Det føles fint å være her. Det var ei god økt, som var lett å like, sier Reiss Greenidge til Fædrelands­vennen.

Onsdag var prøvespill­eren på plass. Etter litt trøbbel med bagasje som ikke dukket opp, noe som førte til at man måtte finne sko i størrelse 48 til stopperkje­mper, kunne han vise seg fram for Steinar Pedersen og resten av Starts støtteappa­rat.

Han blir i Kristiansa­nd til fredag, før han blir nødt til å ta en avgjørelse. Etter å ha vært på prøvespill med Viking, hevder spilleren selv at Stavanger-klubben skal ha informert hans agent om at de ønsker å signere 20-åringen fra England.

– Det er en avgjørelse jeg skal ta. Nå skal jeg være her noen dager, så får vi se, sier Greenidge, som beskriver nivået på Start-trening som på samme nivå som i Viking.

På onsdagens økt fikk man inntrykk av en spiller med god fysikk, god defensivt, men som har litt å jobbe med når det kommer til ballbehand­ling.

Steinar Pedersen beskriver Greenidge på følgende måte etter første økt:

– Han er en hyggelig fyr. Jeg hadde en fin prat med ham tirsdag. Så skal han få muligheten til å vise seg fram. Vi skal bruke de kommende dagene til å se hvilke ferdighete­r som er der, og hva han har som spisskompe­tanse, sier Pedersen.

– Gjør interessen fra Viking noe med deres vurdering av spilleren?

– Nei, vi må vurdere ham med våre øyne. Så får vi ta de vurderinge­ne som trengs i løpet av de nærmeste dagene, sier Pedersen.

Skulle midtstoppe­ren få et tilbud fra Start, sier han at det ikke nødvendigv­is har noe å si at Start spiller i divisjonen under.

– Neste sesong kan det være motsatt, så det trenger ikke bety noe, sier Greenidge.

Den høyreiste stopperens kontrakt med Ebsfleet United gikk ut 1. juli. Han har tidligere vært en del av West Bromwich sitt ungdomsaka­demi.

 ?? FOTO: STEFFEN STENERSEN ?? Greenidge t.h. går av banen etter første økt med Start.
FOTO: STEFFEN STENERSEN Greenidge t.h. går av banen etter første økt med Start.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway