Fædrelandsvennen

Start-supporter som Kil-back

Kongsvinge­rs Jørgen Richardsen møter Start for første gang på Sør Arena. Det blir spesielt for 28-åringen fra Flekkerøy.

- HENRIK GILL

– Jeg gleder meg veldig. Start er det beste laget på Sørlandet, og jeg har alltid fulgt med på dem, sier Richardsen.

Faren hans, Paul Richardsen, har tidligere spilt for Start. Det gjør anledninge­n ekstra spesiell.

– Jeg gikk ofte på Start-kamper da jeg var yngre, og var jo Start-supporter. Så det blir veldig moro å møte dem på Sør Arena, som i tillegg er den fineste arenaen i hele divisjonen, sier KILbacken.

ÅPNER OPP FOR START

Richardsen har trent med Start ved flere anledninge­r gjennom årene, og avslører at det ville vært vanskelig å takke nei, om tilbudet noen gang skulle dukket opp.

– Akkurat nå er jeg i KIL, og jeg trives kjempegodt her. Men som sørlending så hadde jeg naturlig- vis vært åpen for spill på Start. Hvis Sørlandets beste lag hadde banket på døren, hadde jeg ikke stengt dem ute, forklarer han.

– VI ER GODE NOK TIL å VINNE

Richardsen, som har slitt med lungebeten­nelse under deler av sesongen, håper på tre poeng når lagene møtes på søndag.

– Vi spilte egentlig ganske bra da vi møtte Start hjemme i den andre serierunde­n, selv om vi tapte 0–2. Det har vært litt slik i år, vi har spilt bra uten å få med oss gode resultater. Men nå har vi gått litt «back to basic», og ting har bedret seg. Så jeg tror absolutt vi er gode nok til å slå Start på Sør Arena, sier han.

KIL har tatt 17 poeng på 15 kamper i årets 1. divisjon, og ligger dermed på en noe skuffende 10.plass. Rødtrøyene ønsker derfor å bruke oppgjøret mot Start til å forbedre egen tabellposi­sjon.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Jørgen Richardsen gleder seg til å spille på Sør Arena, og håper på en trepoenger mot Start.
FOTO: NTB SCANPIX Jørgen Richardsen gleder seg til å spille på Sør Arena, og håper på en trepoenger mot Start.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway