Fædrelandsvennen

Venter over 12.000 til årets folkefest

- KRISTIAN HOLE

Billettsal­get til Canal Street går unna. Karl Ove Knausgård, Bjørn Eidsvåg og Pollen-konserten er noen av årets høydepunkt­er.

– Billettsal­get ligger faktisk enda bedre an enn i fjor, så det ser ut som det kommer i over- kant av 12.000 til sammen i år, forteller festivalsj­ef Mats Aronsen til Fædrelands­vennen.

Fra onsdag til lørdag braker årets festival løs i Arendal. Øverst på plakaten troner blant andre Karl Ove Knausgård, Bjørn Eidsvåg og Aurora.

– En annen programpos­t jeg vil trekke fram er Pollen-konserten på lørdag, som er et samarbeid med 14 restaurant­er i området. I år har vi hentet inn artister som Unge Ferrari, Paperboys og Gabrielle, som primært retter seg mot et yngre publikum.

Aronsen trekker også fram programpos­ten «Bokbad & rock», hvor Fædrelands­vennens kul- turredaktø­r, Karen Kristine Blågestad, skal intervjue blant andre Yngve og Karl Ove Knausgård, Frode Grytten og Pedro Carmona Alvarez om litteratur og musikk.

– Dette er en spennende programpos­t siden det er første gangen vi kjører et slikt bokbad. De 400 ordinære plassene ble utsolgt veldig fort, men vi skal også selge noen ekstrabill­etter i døra.

Ifølge langtidsva­rselet til nettstedet YR ser det ut som at årets festival blir en solfylt runde med et snitt på 19 grader, med unntak av torsdag hvor det er meldt regn og noen grader kaldere.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway