Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år

Judit Østerberg, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye til vår kjære, flotte og omsorgsful­le kone, mamma, svigermor og mormor som fyller 70 år 25. juli. Vi gleder oss til å feire dagen sammen med deg! Mange bursdagskl­emmer fra familien.

1 år

Brage KråkenesFø­reland, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Brage som fyller 1 år i dag, 25.juli. Du er en sosial liten krabat som alltid har et godt smil på lur og vi er super glad i deg! Mange gode klemmer fra storesøste­r Ronja, mamma og pappa.

15 år

Knut Langevei Mæland, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen Knut! Du er en sjelden elg i norsk fauna og finner alltid på mye rart. Håper dagen som var ble fylt med motor og fart. Hilsen veslesyste­r Kristine.

7 år

Øyvind H. Alfredsen, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for godgutten og sjarmtroll­et Øyvind! Vi ønsker deg en flott dag og er kjempeglad i deg. Klem fra farmor, farfar og tante Marit.

6 år

Kristine Garthus, Vegårshei. Vi gratulerer Kristine med 6-årsdagen! Mange hilsener fra mamma, pappa og Helene.

4 år

Hanna Velle Martinsen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Hanna som fyller 4 år i dag! Vi er veldig glad i deg :-) Klemmer fra Frida, Selma, mamma og pappa.

4 år

Emilie Falk Hansen, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for den skjønne jenta vår som blir 4 år i dag. Du er verdens beste storesøste­r og vårt store gull. Vi gleder oss til å feire deg. Stor klem fra Ida, mamma og pappa.

4 år

Tobias Sandvik Gibbs, Birkeland. Gratulerer så mye med 4-årsdagen 25. juli, til verdens tøffeste Tobias, som bor i Tøane på Birkeland. Vi gleder oss til å feire med deg! Hilsen mor og far i byen, tante, onkel og fettere!

4 år

Helene Gundersen

Øvland, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år tirsdag den 25. juli. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway