Fædrelandsvennen

SV – for gode barnehager

- B. SIRING, Lillesand

Jeg er glad for at Private Barnehager­s Landsforbu­nd (PBL) sin direktør til slutt ba om unnskyldni­ng for de verste karakteris­tikkene av meg og SV, ved å innrømme at det altså ikke var «hull i Tronsmoens kunnskap, men en svikt i rutinene fra oss i PBL (Fædrelands­vennen 20. juli ).»

I SV brenner vi for gode barnehager. Derfor er vår barnehagep­olitikk gjennomten­kt, og til det beste for barna og for de ansatte.

Vårt fokus er at alle kronene som investeres i barnehage, skal komme barna til gode. Foreldrene og fellesskap­ets penger skal ikke gå til millionove­rskudd til kommersiel­le eiere. Og vi vil ikke tillate at det er de ansatte, de som vier arbeidsdag­ene sine til å ta vare på dem som betyr aller mest for oss, som i hovedsak får regninga for at eierne skal klare å hente ut et overskudd. Å kjempe for et profittfor­bud i barnehagen­e er å kjempe for et best mulig tilbud for barna våre, og for at de som jobber med dem skal ha skikkelige arbeidsfor­hold og lønn som fortjent. MALI STEIRO TRONSMOEN, 1.kandidat for Vest-agder SV liker musikken. Teltduken må være nede under musikken, og må det luftes pga varme, må det ikke synges med gitar med forsterker til, før teltduken senkes igjen. Fjorårets vedtak førte til lydforbud fredag og lørdag under hele sommerseso­ngen, 5 uker. JFC engasjerte ekstern fagkompeta­nse (SINUS) til å se på saken. I en av de nærmeste hyttene ble det målt til 20 desibel. En normal samtale tilsvarer ca. 60 db. Klagerne ville ikke slippe SINUS inn i sine hytter for å måle lydstyrken.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway