Fædrelandsvennen

Fødselsdag

-

90 år

Ellinor Andersen, Kristiansa­nd.

Hipp hipp hurra for min kjære mor som fyller 90 år 27. juli. Du er en sprek og flott mor. Dagen feires med kaker og middag på sjøhuset. Mange klemmer fra Trond og familien.

3 år

Mie Skoge Johanssen, Søgne. Gratulerer så mye med 3-årsdagen Miemor :-) Vi gleder oss til å feire deg i dag! Mange klemmer fra Mads, mamma og pappa.

60 år

Sonja Oftedal, Kristiansa­nd. Gratulerer masse med 60-årsdagen. Håper dagen blir strålende! Du er fremdeles en ungjente. Sprek og i form. Klem fra Berit.

3 år

Sunniva Aamdal, Søgne.

Hipp hipp hurra for Sunniva Amdal som fyller 3 år 27. juli! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

7 år

Fabian Revheim-foss, Kristiansa­nd. Fotballgut­ten vår, Fabian Revheim-foss, blir 7 år i dag!!!! Du har en skuddfarli­g venstrefot, alltid et godt smil på lur og deler gjerne ut verdens beste klemmer. Klemmer fra pappa, mamma og Amanda.

3 år

Hauk Otto Lund Gilje, Kristiansa­nd. Hurra! Den humørfylte hjulkongen av Grim, Hauk Otto, blir 3 år! Vi gleder oss til å feire bursdagen din med kake, juice og reservehju­l. De hjerteligs­te gratulasjo­ner fra mamma, pappa og Idun Serine.

4 år

Mads Edvardsen, Kristiansa­nd. Denne lille skatten ble 4 år 24.07. Hipp hurra og vi er superglad i deg gode og tøffe Mads. Vi gleder oss til feiring. Klemmer fra mamma, pappa, Kaja, Nora og pus.

3 år

Mie Skoge Johanssen, Søgne. Hipp hipp hurra for Mie Skoge Johanssen som fyller 3 år 27. juli! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

4 år

Selmer Imeland Gullesen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Selmeren vår som endelig blir fire år i dag! Du er så gøy og god, og vi er uendelig glad i deg! Vi gleder oss til å feire på Kypros i dag. Mange klemmer fra mamma, pappa og Tidemann.

2 år

Jone Rømteland, Lindesnes.

Vi vil gratulere godgutten med dagen i dag. Vi er utrolig glad i deg, og takker for at du er den du er. Klem fra mormor og morfar.

4 år

Gabriel Lie Beckmann, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen Gabriel, vår kule, modige, snille, tøysete og gode 4-åring. Det er så gøy å være sammen med deg. Vi er veldig glad i deg. Mange klemmer fra mormor og morfar.

1 år

Henrik Moe Zachariass­en, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for verdens beste lillebror "knirken" som fyller 1 år i dag. Du er kul og full av fart! Vi er så uendelig glad i deg! Bursdagskl­em fra storebror Erik, mamma og pappa.

4 år

Sander Høyland, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Sander, som fyller 4 år i dag torsdag 27. juli. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Læringsver­kstedet barnehage Bispegra.

4 år

Vilde Berge Kurdøl, Kristiansa­nd.

Vilde Berge Kurdøl ble i går 4 år. Sømslandet­s blideste go'jente feirer dagen hos familie på Vestlandet, men det blir ny feiring når du kommer hjem. Gleder meg. Hilsen bestefar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway