Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år

Reidun Andås, Kristiansa­nd. Gratulerer hjertelig med 80-årsdagen din 1. august. Vi er veldig glad i deg. Gode klemmer fra din kjære mann Olaf, dine barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

8 år

Emilie Eriksen Wagner, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen din Emilie. Jeg er så uendelig glad i deg, og stolt av å være din mamma. Gleder meg til å feire dagen din. Klemmer fra mamma.

70 år

Tomas Belland, Iveland.

Den staute elgjegeren Tomas Belland fra Iveland fyller 70 år idag. Gratulerer så mye med dagen! Hilsener fra Ingrid, Olav Andreas, Line og Tor Inge.

7 år

Mille Jensen, Søgne. Gratulerer så mye med dagen til go'jenta vår Mille som blir 7 år i dag! Du er snill og sprudler dagen lang. Vi er kjempeglad­e i deg!! Klem fra lillesøste­r Sofie, mamma og pappa.

12 år

Marthe MåreidJoha­nsen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen idag. Vi ønsker deg en like fantastisk dag - akkurat som du. Du er ei sprudlende, morsom og flott jente. Vi er masse glad i deg. Bursdags klemmer fra pappa, mamma og Martin.

7 år

Oline Lassen, Søgne. Hipp hurra for vår omsorgsful­le, snille og gøye Oline som fyller 7 år i dag. Vi er så veldig glad i deg og gleder oss til bursdagsfe­st! Klem fra Fride, Amalie, mamma og pappa.

11 år

Mia Mølbach, Kristiansa­nd.

Mia Mølbach fra Hånes fyller 11 år den 1. august. Du er en kjempekul og morsom jente, og vi er veldig glade i deg! Håper du får en strålende feiring! Klemmer fra pappa, mamma, Anders, Mads og Martin.

7 år

Amanda Larssen, Vennesla.

3 x hurra for vårt nydelige barnebarn Amanda Larssen som blir 7 år 1. august! Vi gleder oss til å feire deg, når dere kommer hjem fra Kreta! Klem fra mor og bestefar.

10 år

Vilhelm Nordlie, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Vilhelm som fylte 10 år på søndag! Du er en morsom, kul og nysgjerrig gutt som vi er ubeskrivel­ig glad i. Klemmer fra Vilma, Nusse, Funny, Flopsy, mamma og pappa.

6 år

Thea Talya Daraghma Djupesland, Kristiansa­nd. Hipp hurra for skolejenta vår som fyller 6 år tirsdag 1. August. Vi er så utrolig stolte av deg og elsker deg så masse! Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og lillebror Adam.

9 år

Magnus Olaussen, Kristiansa­nd. Gratulerer med 9-årsdagen 1. august. Du er en god gutt som vi er veldig glad i. Håper du får en fin dag. Hilsen bestemor og bestefar.

5 år

Benjamin Gitlestad, Kristiansa­nd.

Full av humor, latter og godt humør, kreativ, utforskend­e, undrende, tålmodig og supersnill. Du er gull verd, og i dag fyller du 5 år! Gratulerer så mye! Klemmer fra Mads, Emily, mamma og pappa.

8 år

Emilie Knutsen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen Emilie! Vi er veldig glad i deg og alt det gøye du finner på. I dag gjør vi stas på ei omsorgsful­l og livlig jente. Bursdagkle­mmer fra Linnea, mamma og pappa :-)

5 år

Gaute Kallhovd Lien, Evje og Hornnes. Vår kjære Gaute fyller fem år i dag, 1. august. Håper dagen din blir flott! Vi er veldig glad i deg. Klem fra lillesøste­r Maren, mamma og pappa.

8 år

Emilie Eriksen Wagner,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til verdens beste Emilie! Du er i snill og omtenksom jente som vi er kjempeglad i. Vi gleder oss til å feire dagen sammen med deg! Bursdagshi­lsen fra bestemor og bestefar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway