Fædrelandsvennen

Daniel Aase om drømmescor­ingen: – Et klokkerent treff

- NICOLAI GAUSTAD OLSEN

Daniel Aase hadde scoret to mål for Start denne sesongen, begge med hodet. Søndag traff han endelig med godfoten.

– Man kan kjenne det med en gang at det blir et bra skudd. Det føltes veldig deilig, sier Daniel Aase.

Det var spilt ti minutter på Sandnes stadion. Henrik Robstad kom seg rundt på venstrekan­ten og la inn foran mål. Niels Vorthoren ble slått i lufta inne i feltet, men returen gikk ut i retning Daniel Aase. Start kantspille­r dro til på hel volley fra 16 meter, traff helt perfekt med venstresle­gga, og ballen føk i nettet bak Saku-pekka Sahlgren.

– Det var et klokkerent treff, sier 28-åringen, og fortsetter:

– Det så lenge ut til å bli vinnermåle­t, og det hadde vært ekstra gøy. Men det holdt til ett poeng – og det er et poeng vi skal være fornøyd med, sier Aase etter at det ble 1–1 i toppkampen mot Sandnes Ulf.

Starts nummer ni mener sørlending­ene ligger i en bedre posisjon til å rykke opp enn hva de gjorde før kampen i Sandnes.

– Dette var Sandnes’ store mulighet til å gå forbi oss. Vi skal mer fornøyd med dette ene poenget enn hva Sandnes kan være, sier Aase.

I august skal de gule og svarte spille tre av sine fire neste kamper hjemme på Sparebanke­n Sør Arena – der sørlending­ene har vunnet seks av åtte kamper denne sesongen (6–1–1).

– Vi har vært gode på hjemmebane. Vi har satt oss i en kjempegod posisjon til å rykke direkte opp – og det skal vi klare, sier Aase.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Her har Daniel Aase (med ryggen til) nettopp gitt Start 1–0ledelse over Sandnes Ulf på et herlig volleyskud­d fra 16 meter. Han gratuleres av Gudmundur Kristjanss­on (f.v.), Niels Vorthoren og Eirik Wichne.
FOTO: NTB SCANPIX Her har Daniel Aase (med ryggen til) nettopp gitt Start 1–0ledelse over Sandnes Ulf på et herlig volleyskud­d fra 16 meter. Han gratuleres av Gudmundur Kristjanss­on (f.v.), Niels Vorthoren og Eirik Wichne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway