Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

20 år

Julie N. Voreland, Kristiansa­nd. En flott, raus, flink, snill ung dame jubilerer og gratuleres fra hele familien. Vi digger deg!

18 år

Amanda Othilie Aronsen, Kristiansa­nd. Gratulerer med 18-årsdagen. Du er ei fantastisk jente på alle måter, og med ett stort hjerte for mennesker rundt deg

9 år

Edward Dewar. Vi ønsker å sende en stor gratulasjo­ns hilsen til godgutten Edward i Reigate, England, og ønsker deg en strålende bursdag. Mange varme hilsener fra bestefar Tore og Gerd i Kristiansa­nd.

8 år

Sindre Vetrhus Nordvik, Vennesla. Vi gratulerer den herlige kjekkasen vår, Sindre, med 8-årsdagen i dag. Vi er så inderlig glad i deg. Klemmer i fleng fra mormor, bessen og resten av familien. Vi gleder oss til å feire dagen med deg.

6 år

Herman Gundersen, Kristiansa­nd. På min 6-årsdag vil jeg sende et skikkelig høyt hurra til mine to kule søstre som ikke kom i avisen i år. Lea har fylt 12 år og Josefine blir snart 10 år. De fortjener en god klem! Koz fra Herman.

5 år

Vilde Tangstad, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen, Vilde. Tenk at du fyller 5 år! Vi er så takknemlig for at du er vår. Kjempeglad i deg. Klemmer fra mamma, pappa, Hanne og Magnus.

2 år

Elea Haugseth, Søgne. Hipp hipp hurra for Elea Haugseth som fyller 2 år 7. august! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læring s verkstedet Søgne Barnehage!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway