Fædrelandsvennen

START-BØRSEN

-

Håkon Opdal 5 Var knapt i aksjon de første 45 minuttene. Sjanseløs på 2-1-målet til Mjøndalen. Viktig mot slutten da Start skulle sikre seieren.

Eirik Wichne 6

Har virkelig funnet tonen med Aase. Mange sugende løp offensivt, og slo gode dødballer fra Starts venstresid­e.

Simon Larsen 6

Vant alt av dueller, både i lufta og langs bakken. Involvert i 1-0-målet til Start. Tok tak da MIF presset på for utligninge­n helt på tampen av oppgjøret.

Tapio Heikkilä 5

Hadde full kontroll på MIFS angripere stort sett gjennom hele kampen. Målgivende da Vorthoren satte inn 2-0. Rolf Daniel Vikstøl 5 Tilbake på venstrebac­ken siden Robstad måtte hviles. Hadde bra kontroll på sin side i forsvar, og var god til å kombinere med Børufsen offensivt.

Niels Vorthoren 6

Satte inn sitt sjuende mål for sesongen. Viste flere ganger at han er en våpen offensivt, med mange gode løp.

Erlend Segberg 5

God til å styre tempoet på Starts midtbane. Stort sett alltid spillbar, og flink til å ta ut MIFS midtbanesp­illere defensivt. Thomas Zernichow 5 Startet sin andre kamp på rad. Åpnet oppgjøret bra, med gode bevegelser og tekniske finesser. Sterk defensiv jobb. Kunne ha tatt større risiko. Daniel Aase 8

For en kamp av Aase. Arkitekten bak mye av det Start skapte offensivt. Viste gang på gang sin kreativite­t og gode fotballhod­e. Slo gode dødballer.

Abubakar Ibrahim Aliyu 4

Var på riktig plass til rett tid da han satte inn 1-0. Klarte seg greit i duellspill­et, men viste flere ganger at han mangler fart.