Fædrelandsvennen

Takket nei til bud på Robstad fra eliteserie­klubb

- HÅVARD KARLSEN

– Vi har ikke noe behov for å sende ham videre til en annen norsk klubb, Start-direktør Even Øgrey Brandsdal.

Etter det Fædrelands­vennen kjenner til, skal Start denne uka ha takket nei til et bud på én million kroner fra en eliteserie­klubb på venstrebac­k Henrik Robstad.

– Jeg kan bekrefte at Start har fått et bud på meg, som de har takket nei til, sier Robstad, som ikke ønsker å si hvilken klubb det er snakk om.

Han har uansett sagt til Start at han har lyst å spille på øver- ste nivå.

– Hvordan ser du på det å bli her? – Jeg går ikke her og depper fordi jeg spiller i Start. Jeg har det veldig greit, så det går helt fint, sier Robstad, som kom til Start fra Jerv før forrige sesong.

Under Steinar Pedersen har han blitt en nøkkelspil­ler, med 30 av 30 seriekampe­r i fjor, og 16 seriekampe­r så langt i år.

– Det er veldig nytt for meg å bli etterspurt, sier Robstad, som kunne ha signert for en svensk klubb før han ble enig med Start i 2016.

– Du blir her ut sesongen?

– Ja, jeg tror det. Det virker sånn, sier Robstad.

Det norske overgangsv­induet stenger 16. august.

Even Øgrey Brandsdal, direktør i Start En Drøm AS, bekrefter at det har vært interesse rundt Robstad.

– Men jeg tror Henrik har lyst til å være her, og vi har lyst å ha ham her. Med den positivite­ten som er rundt klubben nå, finnes det ikke noe bedre sted for Henrik å være. Vi har dessuten ikke noe behov for å sende ham videre til en annen norsk klubb, sier Øgrey Brandsdal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway