Fædrelandsvennen

Elin Rønneseth til minne

- KRISTI ULRIKSBORG OG MARIANNE LAMBINE

●● Lørdag 15. juli 2017 åpnet himmelen seg over Oslo, og vår kjære venninne Elin Rønneseth reiste for godt. 61 år ung. Hun måtte til slutt gi tapt for kreften som hun hadde kjempet mot i noen år. Vi rakk å ta farvel noen ganger, for Elin nektet å gi etter for sykdommen i det lengste. Lenge etter at legene hadde gitt henne opp. Hun hoppet trampoline og gjorde knebøy og armhevinge­r helt til det siste.

Elin ble født 21. desember 1955 i Kristiansa­nd og hadde mor, far, en eldre bror og en yngre søster som hun satte stor pris på. Familien flyttet ganske tidlig til Lillesand hvor Elin bodde i store deler av livet. Her stiftet hun familie og fikk tre flotte døtre, som igjen har fått fem barn. Hun var veldig stolt av samtlige, og satte stor pris på rollen som mor, svigermor og bestemor. Elin var utrolig sosial og hadde et stort hjerte for alle rundt seg. Både familie, venner og kolleger ble snakket varmt om. De siste årene flyttet hun til Oslo og jobbet på Gardermoen.

Vi ble kjent med Elin i 1990 i jobbsammen­heng og gjennom felles interesse for trening og friluftsli­v. Elin var et overskudds­menneske som alltid var positiv og sprudlende. Sitt positive sinn holdt Elin livet gjennom. Noe av det siste hun fikk sagt var noen oppmuntren­de ord til sine nærmeste.

Vi er takknemlig­e for å ha hatt en slik livsglad og positiv venninne. Våre tanker går nå til Trond, som sammen med Elin håpet til det siste at dette skulle gå bra, og til June, Mai og Sandra som har mistet en kjær og nær mamma.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway