Fædrelandsvennen

Start tror på utsolgt mot Florø

- PÅL W. JØRGENSEN

Hadde fredag 1000 billetter igjen før kampen søndag.

– Det blir ihverfall over 7000 mennesker. Det er fantastisk moro for oss og de nye eierne. Spillerne må fyre opp publikum og lage en folkefest. Vi får masse liv rundt stadion. Dette blir smaken på slik vi ønsker at det skal være, sier Even Brandsdal til Fædrelands­vennen.

Fredag formiddag var det kun 1000 billetter igjen til kampen mot Florø på det åpne markedet. Et glissent bortefelt (600 plasser) er i følge Brandsdal i hovedsak grunnen til at Start ikke kommer til å selge ut alle plassene (8400) på Sparebanke­n Sør Arena. Brandsdal tror billettene, som selges for én krone, er revet bort i løpet av lørdagen.

Steinar Pedersen håper på et Start-lag som skal underholde publikum.

– Målet er å gi folk en god opplevelse. Jeg er fornøyd med måten vi trener på om dagen. Det er mange spillere som er i bra form, sier Pedersen, som har Henrik Robstad (skadet) og Gudmundur Kristjanss­on (suspensjon) tilgjengel­ige igjen mot Florø.

Lars-jørgen Salvesen, Lasse Sigurdsen og Andreas Hollingen er alle ute med skader.

Kampstart er klokken 18 søndag. Fædrelands­vennen følger kampen direkte, og gir deg TVsending, reaksjoner, spillerbør­s og saker i etterkant av kampen. ●● Trolig blir dette Start-laget mot Florø:

Håkon Opdal – Eirik Wichne, Simon Larsen, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad – Niels Vorthoren, Erlend Segberg, Thomas Zernichow – Daniel Aase, Abubakar Ibrahim, Espen Børufsen.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER/ NTB SCANPIX ?? Søndag blir det trolig et fullsatt Sparebanke­n Sør Arena som skal heie på Start i hjemmekamp­en mot Florø.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER/ NTB SCANPIX Søndag blir det trolig et fullsatt Sparebanke­n Sør Arena som skal heie på Start i hjemmekamp­en mot Florø.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway