Fædrelandsvennen

Motorsykli­st omkom

- MARGRETHE SAGA JARLE R. MARTINSEN MARIE N. KALVEHAGEN

En person omkom etter en trafikkuly­kke på E 39 vest for Søgne i går ettermidda­g. Veien var stengt i flere timer etter ulykken.

Det var en mc-fører fra Tyskland som omkom i en trafikkuly­kke i Søgne i går ettermidda­g. Vedkommend­e omkom da motorsykke­len kolliderte med en bil på E 39.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 13.25, og opplyste i starten at det var snakk om alvorlig personskad­e. Klokka 16 ble motorsykli­sten imidlertid bekreftet død.

– Da politiet kom holdt en lokal lege på med hjerte- og lungeredni­ng, men livet sto ikke til å redde. Etter en stund ble personen erklært død på stedet, sier opera- sjonsleder i Agder politiet, John Repstad.

På VEI ØSTOVER

Politiet visste i går ettermidda­g ingenting om hva som hadde skjedd i forkant av ulykken.

– Motorsykli­sten er fra Tyskland, og skal ha kjørt i et reisefølge med sju andre fra Tyskland. Vi jobber nå med avhør på stedet, samt å ivareta reisefølge­t. Søgne kommune deltar i arbeidet, sier Repstad videre.

SJU KINESERE USKADET

Bilen som var involvert i ulykken er en liten minibuss.

– I den satt det sju kinesere på vei vestover. Ingen av disse er skadet, men de er sendt til legevakt for sjekk. Det er for tidlig å si noe om hendelsesf­orløpet, sier Repstad.

Ulykken skjedde vest for Lunde i Søgne, og det oppstod raskt lange køer på stedet, i begge retninger. Etter hvert ble det besluttet å stenge E 39 i to timer fordi det skulle gjøres tekniske undersøkel­ser på stedet. Det ble skiltet omkjøring på fylkesvei 114, Lohneveien.

 ?? FOTO: JARLE R. MARTINSEN ?? En motorsykli­st omkom etter en trafikkuly­kke på E 39 i går ettermidda­g.
FOTO: JARLE R. MARTINSEN En motorsykli­st omkom etter en trafikkuly­kke på E 39 i går ettermidda­g.
 ?? FOTO: JARLE R. MARTINSEN ?? Det oppstod lange køer på E 39 etter ulykken.
FOTO: JARLE R. MARTINSEN Det oppstod lange køer på E 39 etter ulykken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway