Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år

Reidar Fjermeros, Kristiansa­nd.

Vår spreke pappa og svigerfar, farfar, morfar og oldefar er 80 år i dag, 16. august. Vi gleder oss til å feire deg. Kjempe klem til deg. Varme klemmer fra din kjære Gerd.

4 år

Vilde Torsvik, Kristiansa­nd.

Til denne dag du har ventet og gledet deg. Du ser frem til feiringer med stor ståhei. Ros, kompliment­er og klemmer vi får. Gratulerer med dagen lille Vildemora vår. Knus fra mams, paps og Mili.

9 år

William Århus Fosen, Lillesand.

Vår kjære go'gutt, William, fyller 9 år 16. august! Hipp, hipp hurra for deg i dag! Mange klemmer fra lillesøste­r Mina, mamma, pappa, mommo, bestefar Edvin, tante og onkel og søskenbarn­a på Lund!

3 år

Nora Matre Antonessen, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 3 år onsdag den 16. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

6 år

Mille Monsen Nyvoll, Kristiansa­nd. Hipp hurra for go'jenta vår! Vi er så stolt av deg. Tenk at du skal begynne på skolen på 6-årsdagen din. Det blir stas. Superduper glad i deg, Millemor! Klemmer fra mamma og pappa.

1 år

August Nesset, Kristiansa­nd. Denne lille sjarmøren fyller ett år 16. august. Mamma, pappa og storebror Julian er kjempeglad i deg og ønsker deg en god bursdagsfe­iring!

6 år

Leah Larsen, Audnedal. Hurra for deg som har mistet din første tann og blir skolejente! Jenta i familien med den ærligste sjelen, de vakreste øynene,den beste latteren og det fineste smilet.klem fra mamma, pappa og brødrer.

6 år

Elias Christoffe­rsen Bakken, Kristiansa­nd. I dag er en stor dag. Du blir 6 år og det er 1. skoledag i 1.klasse! Dagen skal feires med familien og vi gleder oss. Gratulerer med dagen, gutten vår. Vi er kjempeglad­e i deg! Hilsen Celine,mamma og pappa.

5 år

Alina D. Larsson, Kristiansa­nd.

Vår alles kjære Alina fyller 5 år 16. august og vi gleder oss til å feire den store dagen. Du er morsom og snill og alltid i full fart med sykkel, trampoline og verktøykas­se. Klem fra mamma og pys.

5 år

Amalie Lassen, Søgne. Hipp hurra for vår gode, tøysete blidfis som fyller 5 år i dag! Vi er veldig glad i deg! klem fra Fride, Oline, mamma og pappa.

4 år

Lukas Leander Ruud, Marnardal.

Stor bursdagskl­em til gutten vår. Kjempeglad i deg. Hilsen mamma, pappa og lillesøste­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway