Fædrelandsvennen

Fløy-trio senket Start 2

- DAGFINN GRASTVEIT, for Fløy

Takket være scoringer av denne troikaen ble det 3-2-seier til Fløy over Start 2 i mandagens toppkamp i 3. divisjon.

Det var en lettet stemning blant Fløysuppor­tere og -spillere da dommeren blåste av kampen. Et ungt Start 2-lag skapte problemer for våre gutter store deler av kampen, men som i cupkampen mot Start var det en sterk periode i begynnelse­n av andre omgang som avgjorde. Det tallrike publikumet fikk valuta for pengene i form av spenning på en dag det kladdet spillemess­ig for våre gutter.

Kampen startet med Fløyinitia­tiv og allerede etter åtte minutter headet Johan Kvame Naglestad ballen i mål etter hjørnespar­k. Men Fløy overlot initiative­t til Start 2 og like etter hadde Henrik Byklum en heading som strøk like over. Start 2 beholdt initiative­t ut-

KAMPFAKTA Fløy-start 2 3-2 (1-0)

● Flekkerøy stadion

● Tilskuere: 408

● 1–0: Johan Kvame Naglestad (8), 2–0: Magnus Ask Mikkelsen (52), 3–0: John Olav Norheim (55), 3–1: Mikael Birk Ugland (58), 3–2: Henrik Byklum (76, straffe).

● Gule kort: Henrik Andersen, Henrik Andre Dahlum og Andreas Hoppestad alle Fløy og Peter Reinhardse­n og Markus Håbestad Start 2

over omgangen, men Fløy hadde de to største sjansene før halvtimen var spilt. Først da Dardan Dreshaj sendte av gårde et hardt skudd, men Magnus Ask Mikkelsen var akkurat for seint ute til å sette returen i mål. Deretter hadde Henrik Andre Dahlum en fin dragning med påfølgende skudd som keeper måtte gi retur på.

I det 35. minutt fikk Start 2 om- gangens største sjanse da friske Sander Sjøkvist kom alene med Andreas Hoppestad, men skuddet strøk like utenfor fra litt skrått hold. Omgangen ebbet ut med 1-0 til Fløy.

Som så ofte før i år var det et heltent Fløylag som kom på banen til 2. omgang. Gutta tilrev seg straks et klart initiativ, og Henrik Andre Dahlum hadde et skudd like utenfor krysset i det 48. minutt. Så det 52. minutt banket Magnus Ask Mikkelen ballen i nettaket fra kloss hold etter fint forarbeid av Dardan Dreshaj. Like etter var det klart for 3-0 da John Olav Norheim var sist på ballen etter et hardt innlegg fra høyre.

Start 2 reduserte to ganger, men klarte aldri å utligne Fløys ledelse.

Neste kamp for Fløy er førstkomme­nde lørdag borte mot Bryne 2.

ULes hele innlegget på lokalsport­en.fvn.no.

?? FOTO: PREBEN JENSEN ?? Fløys målscorere mot Start 2: Magnus Ask Mikkelsen (f.v.), John Olav Norheim og Johan Kvame Naglestad. Fløy topper tabellen med 39 poeng på 16 kamper, åtte poeng foran Pors. Start 2 på tredjeplas­s har 27 poeng.
FOTO: PREBEN JENSEN Fløys målscorere mot Start 2: Magnus Ask Mikkelsen (f.v.), John Olav Norheim og Johan Kvame Naglestad. Fløy topper tabellen med 39 poeng på 16 kamper, åtte poeng foran Pors. Start 2 på tredjeplas­s har 27 poeng.