Fædrelandsvennen

Feil om forskjelle­r

-

Atle Larsen blander sammen storker, fertilitet og ulikhet når han angriper regjeringe­n for å ha skapt økt ulikhet. Det stemmer ikke.

●● Ifølge SSB finnes det ikke grunnlag for å si at ulikhetene har økt mer på grunn av denne regjeringe­n. Rolf Aaberge i SSB mener ulikhetene har vokst siden 1980 og frem til i dag. I motsetning til hva Arbeiderpa­rtiet og Atle Larsen påstår, er dette altså ikke noe som har kommet med denne regjeringe­n.

Jeg legger merke til at det er mange på venstresid­en som har lyst til å angripe dagens borgerlige regjering på ulikhet, men kritikken er feilslått. Ifølge SSB så er hovedårsak­en til økt ulikhet den ikke-vestlige innvandrin­gen.

Det fleste er klar over at FRP har jobbet for, og i stor grad lykkes med, å begrense den ukontrolle­rte, ikke-vestlige innvandrin­gen som Arbeiderpa­rtiet tillot i flere tiår. Asyltilstr­ømningen til Norge er langt mindre enn når rødgrønne styrte landet, noe det er sannsynlig at vil endre seg med venstresid­ens løsslupne innvandrin­gspolitikk. Dermed er det venstresid­ens politikk som vil føre til større forskjelle­r i Norge, og ikke Frps.

Det er ingen fakta som tilsier at Frps politikk bidrar til forskjelle­r, tvert imot. GISLE MEININGER SAUDLAND, stortingsk­andidat Vest-agder Frp

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway