Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år

Mihajlo Pavljuk, Kristiansa­nd. Vår snille og hjelpsomme far, svigerfar og morsomme bestefar, Mihajlo Pavljuk, fyller 70 år i dag! Hipp hurra for deg!!! Hilsen alle oss i Suldalen, på Hortemo og Høietun.

3 år

Erika Junker, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 3 år torsdag den 17. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

50 år

Øystein Bjerke, Kristiansa­nd. Hurra for Øystein som fyller 50 år.

1 år

Tilias Haugen, Kristiansa­nd. Tilias har blitt stor gutt, allerede 1 år 17. august! Vi har fått en fantastisk liten mann som spiser jord og river ned pyntegjens­tander. Vi er så glad i deg! Klem fra oss hjemme :-)

9 år Olai Matre Stølen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår herlige, morsomme og flotte fotballgut­t, Olai, som fyller 9 år torsdag 17. august. Vi er kjempeglad­e i deg! Klemmer fra Baste, mamma og pappa.

8 år Sebastian Neset,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for gode Sebastian som fyller 8 år i dag! Bursdagskl­emmer fra Emilie, Henrik, mamma og pappa.

7 år Agathe S. Tveit,

Songdalen. Gratulerer til verdens fineste Agathe.du er ei gullgod jente som vi er så glad i.vi ønsker deg en superflott bursdag. Klemmer fra besteforel­dre, foreldre, søsken, tanter, onkler, kusiner og fettere.

6 år Max Matheo Fiskå,

Kristiansa­nd.

Stor sjarmøren Max Matheo blir skolegutt og fylte 6 år 16. august. Du er en fantastisk og morsom gutt, som gjør alle rundt deg glad. Bursdagskl­emmer fra hele familien.

5 år Isak Gjertsen,

Vennesla.

Hipp hurra for godgutten Isak Gjertsen på Lie i Øvrebø som blir 5 år i dag. Vi gleder oss til feiring i morgen. Mange klemmer fra bestemor, bestefar og tante Mona.

4 år Jonathan Stedjan,

Hægebostad. Kjære Jonathan. Gratulerer så mye med 4-årsdagen. Håper du får en superfin bursdag. Vi gleder oss til å feire deg på lørdag. Hilsen fra mommo, beppi, tanter, onkler, kusiner og fettere.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway