Fædrelandsvennen

Zlatan signerte for United – igjen

- NTB

Zlatan Ibrahimovi­c skal også denne sesongen spille for Manchester United. Han signerte torsdag en ettårskont­rakt og får trøye nummer 10.

Det meldte klubben på sitt nettsted.

Den 35-årige svensken scoret 28 mål på 46 kamper for Manchester United forrige sesong, før han i april pådro seg en alvorlig kneskade som kostet ham siste del av sesongen.

Han var uten kontrakt ved sesongslut­t og kunne ha funnet seg en ny klubb, men den siste tiden har tegnene pekt kraftig i retning av en Unitedretu­r. Nå er den i boks.

Ibrahimovi­c ble operert i USA i slutten av april. Opptrening­en etter skaden har gått raskere enn ventet, og det snakkes om at svensken kan være tilbake på banen allerede i slutten av oktober.

HENRYKT

– Vi er henrykt over at Zlatan er på vei til å bli frisk, og vi er like glede for å ha hans ambisjoner og erfaring tilbake hos oss. Etter hans bidrag forrige sesong fortjener han vår tillit, og vi kommer til å være tålmodige når vi venter på å få ham på banen. Jeg er ikke i tvil om at han blir viktig for oss i annen halvdel av sesongen, sier United-manager José Mourinho.

Ibrahimovi­c gjør det klart at han har alvorlige hensikter. På Twitter og Instagram har svensken lagt ut et bilde av seg selv kledd som Jesus i håndbak med djevelen.

«Red Devils» er et kjent kallenavn for Manchester United.

BEST MULIG

– Jeg er tilbake for å avslutte det jeg startet. Det var alltid min og klubbens hensikt at jeg skulle bli. Jeg kan ikke vente med å komme ut på banen på Old Trafford igjen, men jeg vet også at jeg må bruke tiden som skal til for å bli klar, sier han.

– Jeg har jobbet hardt og kommer til å fortsette med det for å sørge for at jeg er i best mulig form når jeg spiller igjen.

Ibrahimovi­c jobber med rehabilite­ring sammen med United-staben på klubbens treningsan­legg Carrington.

I vår kom United til kort og endte bare som nummer seks i Premier League. Det er Ibrahimovi­c overbevist om at vil forandre seg i 2017/18-sesongen.

– Alle topp-6-lagene fra i fjor vil gjøre det vanskelig for de andre. Jeg tror de kommer til å være i toppen denne sesongen også, men denne gangen er det de røde djevlene (United) som ender øverst, sier han i et intervju med ESPN.)

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Zlatan Ibrahimovi­c blir å se i Manchester United-drakt også denne sesongen. Svensken som er på vei tilbake etter en alvorlig kneskade har signert en ettårskont­rakt.
FOTO: NTB SCANPIX Zlatan Ibrahimovi­c blir å se i Manchester United-drakt også denne sesongen. Svensken som er på vei tilbake etter en alvorlig kneskade har signert en ettårskont­rakt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway