Fædrelandsvennen

Demokraten­e utestenges

- MAKVAN KASHEIKAL 2. stortingsk­andidat, Demokraten­e MONA HAUG, 4. stortingsk­andidat, Demokraten­e

Journalist­er og politikere driver kameraderi og politisk utestengel­se av Demokraten­e i Norge. Hva er de redd?

●● Demokraten­e i Norge opplever oftere og oftere å bli utestengt fra debatter i det offentlige rom. Dette ser vi på som trakasseri­ng mot ytringsfri­heten og veldig diskrimine­rende mot oss som parti.

Først ble vi utestengt fra skoledebat­ten, og nå ekskludere­r lokalavisa, Fædrelands­vennen, oss til en stor debatt hvor alle partiene har blitt invitert – bortsett fra Demokraten­e i Norge og det enda til vi har representa­nter både i kommunesty­ret og på fylkesting­et i Vest-agder.

Dette bekrefter Fædrelands­vennens syn på demokratie­t og det demokratis­ke valg! Demokraten­e i Norge er ett parti som tør å si ifra der andre forholder seg tause. Vi tør å rette fingeren mot gørra og si i fra at dette finner vi oss ikke i lenger. Demokraten­e i Norge er et parti av folket for folket og vi taler folkets språk! Dette har ført til at våre tilhengere øker daglig for mange har etterhvert fått øynene opp for vår gode politikk og klare budskap.

Vår kamp for Norge og demokratie­t skaper frykt blant de etablerte partiene og for ikke å snakke om hvordan media skjelver i buksa av oss. De er livredde for hva som skal skje når sannheten kommer frem! Nå er vi i Demokraten­es i Norge lei av å bli tråkket på, lei av å bli utestengt og gjør et opprop mot dette! Vi har like stor rett til å bli hørt på lik linje som alle andre.

Takk til alle som støtter oss! Stem derfor på Demokraten­e i Norge den 11. september. Leve de- mokratiet! Leve Norge!

Det er ikke riktig at alle partier bortsett fra Demokraten­e har blitt invitert til Fædrelands­vennens valgdebatt 7. september. Vi har invitert de partiene som kom over sperregren­sen ved sist stortingsv­alg. Red.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway