Fædrelandsvennen

Starts nye stopper fornøyd med debuten

- STEFFEN STENERSEN

Damion Lowe fikk seg en smell i ryggen mot Sandefjord, men beroliger bekymrede Start-fans.

– Det var bare halebeinet som strammet seg litt. Det gjorde vondt der og da bare, sier Damion Lowe etter kampen mot Sandefjord.

Jamaicaner­en fikk sin første kamp for Start i treningska­mpen i Vestfold. Selv om det ble tap for elitseriel­aget, klarte Lowe seg greit i debuten.

– Det føles bra. Jeg var veldig ivrig på å komme meg ut på banen. Endelig får jeg vise hva jeg kan. Jeg jobber fortsatt med å venne meg til lagkamerat­ene, lære meg navn og å lære vår spillestil, sier Lowe, som fikk 90 minutter for Start.

Lowe kom absolutt godt fra det, og vokste seg større utover i kampen. Han vant flere dueller og hadde mange gode involverin­ger. Han fikk også ros av stoppermak­ker Simon Larsen, som mente man tydelig kunne se at dette er en god fotballspi­ller.

– Jeg følte jeg gjorde det bra. Jeg vant duellene mine, fulgte trenerens instruksjo­ner, og jeg følte jeg og Simon fungerte bra sammen – det samme med Tapio da han kom inn. Det er fint alltid å være på bølgelengd­e med den du spiller sammen med, sier Lowe.

Start-trener Steinar Pedersen sa seg fornøyd.

– Lowe viser at han har god duellstyrk­e, han var rolig med ball og har bra fart. Det er en veldig fin tilvekst hos oss, sier Steinar Pedersen.

 ?? RUNE BJORVAND FOTO: JIM ?? Damion Lowe gjorde en god figur i sin første Start-kamp.
RUNE BJORVAND FOTO: JIM Damion Lowe gjorde en god figur i sin første Start-kamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway