Fædrelandsvennen

Helfett valgflesk

- BJØRN HAALAND

Støre, Solberg, Vedum og hele bønsjen: Nå må dere snart ta til vett og skjønne at det flesket dere satser på er for gammelt og i ferd med å harskne.

●● Glem eldreomsor­g, barnehagep­lasser, utdanning, skatt osv osv. Dere har lovet grønn og gulle skoger, men hva med det viktigste folk er opptatt av, nemlig VÆRET?! Nå har vi hatt en sommer som gamle folk ikke kan huske maken til, og så nevner dere ikke det i hele tatt! Noen påstår riktignok at det var et aldri så lite blaff av sommer en gang i juli. Jeg fikk dessverre ikke oppleve det. Jeg kjørte bil, og var akkurat da inne i en 2 km lang tunnell. Da jeg kom ut, var sommeren 2017 over!

Ikke kom og fortell at jeg ikke har bidradd. Jeg har hver kveld lagt på kne med foldede hender på Svanemadra­ssen og bedt til værgudene. Men de har kaldflirt av meg og vist fingeren med nord-vestlig kuling og regnbyger. I tillegg kjenner jeg personlig en god del himla kristelige folk, både innen- og utenfor Statskirka. Jeg hadde håpet og trodd at jeg skulle få «haike» med dem på værfronten. Men nei da, sommeren har vist at det nytter like lite å være kristelig som muslimsk. Det blåser og regner spett og spiker like fullt, både på rettferdig­e som urettferdi­ge.

P.s. Hvis jeg var politiker, ville jeg i alle fall ha satset på værfronten. Da hadde gallupen gått sky-high!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway