Fædrelandsvennen

Snappet Solberg på Sørlandsse­nteret

- STEINAR VINDSLAND

Da statsminis­ter Erna Solberg solgte inn sitt politiske budskap på Sørlandsse­nteret mandag, utløste det ikke politiske diskusjone­r, men den reneste snap- og selfiestor­men.

– Det er bare hyggelig. Jeg regner med de har fått med seg budskapet, og så vil de ha selfie etterpå, sa Solberg til Fædrelands­vennen da vi spurte hvordan hun opplever det at folk heller ville bli avbildet med henne framfor å diskutere politikk.

Da hadde hun smilende blitt avfotograf­ert og snappet sammen med masse mennesker, fortrinnsv­is unge, men også lojale høyrevelge­re, og tilføyde:

– Det har forandret seg mye gjennom årene, nå ønsker folk å dokumenter­e alt de er med på, og det har jeg ingenting imot, sa hun.

Et hundretall­s mennesker samlet seg ved hovedinnga­ngen til Norges største handlesent­er. Mange var åpenbart lokale partifelle­r, men også en god del tilhørere som kjente på kjendiseff­ekten av at det faktisk var landets mektigste politiker som sto på podiet.

En av de yngste som hadde møtt, opp var 10 år gamle Marius Stokkelien fra Kristiansa­nd. Han hadde droppet dagens trening med fotballklu­bben Start, og i stedet for T-skjorte med fotballhel­ter var Erna avbildet.

Hvorfor droppet du treningen for dette?

– Fordi jeg bryr meg om dette, sa han og fikk seg et bilde med Erna.

Det gjorde også Ole Tobias Aanesland fra Flekkerøy som hadde bursdag og fylte 16 år.

– Gratulerer så masse, sa statsminis­teren og smilte bredt.

Og selvfølgel­ig sikret de lokale partikolle­gene seg både et møte – og en selfie med Erna.

 ?? FOTO: JACOB BUCHARD ?? Her fikk Marius Stokkelien (10) fra Kristiansa­nd foreviget seg med statsminis­ter Erna Solberg.
FOTO: JACOB BUCHARD Her fikk Marius Stokkelien (10) fra Kristiansa­nd foreviget seg med statsminis­ter Erna Solberg.
 ?? FOTO: JACOB BUCHARD ?? En snap med Solberg fikk nok mange likes for denne gutten på Sørlandsse­nteret mandag.
FOTO: JACOB BUCHARD En snap med Solberg fikk nok mange likes for denne gutten på Sørlandsse­nteret mandag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway