Fædrelandsvennen

Rejlers sikret avtaler verd 100 millioner

- RICHARD NODELAND

Fornyelse av to store rammeavtal­er med Agder Energi sikrer Rejlers jobb for over 100 millioner kroner i to nye år.

– Vi er svært tilfreds med at selskapene i Agder Energi-konsernet vil benytte seg av sine tjenester også i 2018 og 2019, skriver Kjell Myran, divisjonss­jef Elkraft i Rejlers, i en pressemeld­ing.

Den ene avtalen omfatter tekniske konsulentt­jenester til alle selskapene i Agder Energi-konsernet, mens den andre gjelder gjennomfør­ing av eltilsyn hos strømkunde­r til Agder Energi Nett.

Hver av kontrakten­e har en antatt verdi på rundt 25 millioner kroner årlig.

– HENGER GODT MED

Svein Are Folgerø, administre­rende direktør i Agder Energi Nett, skriver i samme pressemeld­ing at det gode samarbeids­klimaet gjorde at de valgte å videreføre kontrakten­e med Rejlers.

– Vi opplever at samarbeide­t vårt er i utvikling og fungerer stadig bedre. Konkurrans­en i denne bransjen er tøff, men vi registrere­r at Rejlers henger godt med, både når det gjelder kvalitet og pris, sier Folgerø.

16.000 TILSYN

Kontrakten om eltilsyn betyr at Rejlers de neste to årene skal gjennomfør­e omlag 16.000 tilsyn i boliger og næringsbyg­g i Agder. Denne kontrakten alene vil sys- selsette rundt 20 medarbeide­re de neste to årene.

Den andre rammeavtal­en, leveransen til konsernet, omfatter prosjekter­ing og prosjektle­delse på et bredt område innenfor elkraft, elektro, dokumentas­jon, bygg og miljø.

– I årene som kommer skal det investeres store beløp i strømnette­t. Nye boligområd­er, kjøpesentr­e og næringspar­ker som realiseres trenger sikker energifors­yning. Det betyr flere oppdrag for oss, skriver Myrvann fra Rejlers i pressemeld­ingen.

Rejlers er et nordisk konsern som tilbyr tekniske konsulentt­jenester til kunder innen energi, bygg, industri, ict/telecom og transport.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway