Fædrelandsvennen

Til Kristiansa­nd folkebibli­otek og ordfører i Kristiansa­nd kommune

-

Det er med undring vi har merket oss at SIAN (Stopp Islamiseri­ngen av Norge) har fått tillatelse til å holde møte om sin virksomhet, på Kristiansa­nd folkebibli­otek, nå lørdag 9. september.

●● Alle bibliotek i Norge blir brukt flittig av alle deler av befolkning­en, og det er veldig bra. Det er en stor hån til alle disse og til oss alle, at noen som bedriver en så grov rasisme og demoniseri­ng av medmennesk­er, skal få lov til å spre sin hatpropaga­nda på et offentlig bibliotek.

Det eneste som kommer i kjølvannet av SIAN sin hatpropaga­nda, er vold og trusler mot muslimer, meningsmot­standere, flyktninge­r og innvandrer­e.

Rasisme har aldri hatt noe med ytringsfri­het å gjøre. Vi har et lovverk som skal beskytte folk mot diskrimine­ring.

I Lov om straff som trådte i kraft i 2015, heter det:

§ 185. Hatefulle ytringer Med bot eller fengsel inntil 3 år straffes den som forsettlig el- ●● Dette kan likevel rask snu, dersom Frp og Sylvi Listhaug ikke får fortsette å styre innvandrin­gspolitikk­en.

På landsmøtet i 2015 gikk Arbeiderpa­rtiet bort fra en «streng, men rettferdig innvandrin­gspolitikk». Jonas Gahr Støre fikk gjennomsla­g for at Ap nå i stedet ønsker en «human, rettferdig og konsekvent flyktning- og asylpoliti­kk.» Aps innvandrin­gspolitisk­e talsmann, Eirik Sivertsen, var krystallkl­ar i media: Det skal man forstå som en oppmyking av Aps innvandrin­gspolitikk. Jonas Gahr Støre fikk på det samme landsmøtet trampeklap­p når han ønsket 10.000 syriske flyktninge­r velkommen til Norge. Siden gikk alle partier bortsett fra Frp inn for et «kompromiss», der man i stedet ønsket 8000 flyktninge­r. Resultatet kjenner vi: Over 31.000 innvandrer­e kom til Norge, og de fleste i løpet av noen få høstmånede­r. Ifølge politiet utalte noen av flyktninge­ne på Storskog at «Norge har invitert oss.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway