Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år

Karl Erik Rosenløv, Kristiansa­nd. Hipp hurra for "Bromlefar", som er så snill og rar! Gratulerer med 70-årsdagen pappa/ morfar! Vi gleder oss til å feire deg! En "heil hau" med klemmer fra barn og barnebarn!

7 år

Jonathan Heath, Kristiansa­nd. Fotballgut­ten vår Jonathan fyller 7 år fredag 8. september. Gratulerer så mye med dagen! Bursdagskl­emmer fra hele familien.

55 år

Gunnar Wennerberg, Kristiansa­nd.

Vår alles gode Gunnar blir 55 år. Gratulerer så mye med dagen fra alle dine kjære kolleger på Nikkelverk­et.

6 år

Oskar Jobling Iversen, Kristiansa­nd. Vår kjære Oskar blir 6 år 8. september. Vi gratulerer så mye med den store dagen og gleder oss til å feire deg. Du er super! Vi er så glad i deg. Mange klemmer fra mamma, pappa, Sofie, Embla og Muffin.

16 år

Anders Christian Bjørge, Lillesand. Gratulerer så mye med dagen! Målscorere­n i Randesund vil feire med scoringer, siden han spiller kamp på dagen. Allerede på VGS, Akademiet i fotball. Hilsen mamma, pappa og bestemor.

4 år

Sander Aavitsland­Nayef, Kristiansa­nd. Hipp hurra for godgutten vår, Sander, som blir 4 år fredag 8. september! Vi digger deg så lille skatt! Vi er så veldig, veldig glad i deg!! Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og lillesøste­r Hanna.

12 år

Benjamin Larsen Wood, Vennesla. Håper du får en fin dag og gratulere med dagen. Hilsen mamma, pappa, Isabel, Rebecca, tante Elin, onkel Geir, Mats, Villiam, Leander, bestemor og bestefar.

2 år

Ole Reinertsen Jerstad, Kristiansa­nd. Hurra for lillebrore­n vår, Ole, som blir 2 år 8. september! Vi syns du er gøy, morsom, kul og god, og vi liker å leke med deg! Vi digger deg! Stor klem fra Julie og Henrik, mamma og pappa.

12 år

Isabel Larsen Wood, Vennesla. Håper du får en fin dag og gratulerer med dagen. Hilsen mamma, pappa, Benjamin, Rebecca, tante Elin, onkel Geir, Mats, Villiam, Leander, bestemor og bestefar.

1 år

Tomine Olsen Christense­n, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Tominejent­a vår. Gratulerer så mye med 1-årsdagen din som var på torsdag 7. september. Vi er kjempeglad i deg. Klemmer fra storesøste­r Nicoline, pappa og mamma.

11 år

Audun Rist, Kristiansa­nd. Hipp hurra og gratulerer så mye med dagen til verdens beste Audun! Vi er kjempeglad­e i deg og gleder oss til å feire dagen din i dag. Masse klemmer fra Olav, Even, Ida, mamma og pappa.

9 år

Emma Louise Sodefjed, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår fantastisk­e, sprudlende og omsorgsful­le Emma. Vi er utrolig glad deg. Du gjør livet vårt rikt. Kos deg masse på dagen din. Klem fra Hannah, mamma og pappa.

8 år

Ella Eng, Kristiansa­nd. Hipp hurra for stjerna vår, Ella, som fyller 8 år i dag. Vi gleder oss til å feire deg på ekte Ellavis, og ønsker deg en fantastisk dag! Klemmer fra lillebror Bjørn, pappa og mamma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Maren C. Tvedt og Per Jarle Skorpen, Kristiansa­nd. Bryllupet feires på Hefte gård, Voss. Vi gleder oss!
Maren C. Tvedt og Per Jarle Skorpen, Kristiansa­nd. Bryllupet feires på Hefte gård, Voss. Vi gleder oss!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway