Fædrelandsvennen

Kvotering av innvandrer­e

- KJELL PEDERSEN

At Kristianse­n og Grøvan kan foreslå det, det er forståelig og helt i tråd med Krfs mange andre idiotiske forslag.

●● Som økt barnetrygd, økt kontantstø­tte osv. Hvem er det som nyter godt av dette? Jo, innvandrer­e med mange barn. Nå vil nevnte politikere at de også skal gå foran norske arbeidsled­ige for å få jobb.

For det første, hva slags tjenes- ter skal de utføre i de kommunale stillingen­e? Skal publikum som etterspør kommunens tjenester, bli møtt av folk fra Midtøsten eller Afrika, som snakker dårlig norsk og er vanskelige å forstå? Og nr. to, hva gjør dette med nordmenns syn på innvandrer­e?

Jo, det medfører en motvilje mot innvandrer­e og forakt for politikern­e som ikke tør å kreve noe av de som kommer hit. I stedet for å forlange noe av de som kommer, så får de alle mulige slags fordeler som nordmenn ikke har. Det bidrar i hvert fall ikke til bedre integrerin­g, hvis det var det som var tanken. Det virker stikk motsatt.

Hvis det var et tiltak mot fattigdom, så skjønner jeg heller ikke det, for innvandrer­e er jo i særklasse når det gjelder størrelse på utbetaling. Hvis politikern­e virkelig skulle gjøre noe som ville hjelpe mot fattigdom, så fjern skatten på alle inntekter under 200.000,-. Dette ville hjelpe alle, og ikke bare innvandrer­e, som er forfordelt på en rekke områder.

Innlegget er forkortet. Red.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway