Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

12 år

Rolf Gordon Bornøy Jensen, Marnardal. Hurra for gromgutten vår, Rolf Gordon, som fyller 12 år den 12. september. Du er en kul og flott kar. Ha en fin bursdag. Hilsen mormor og morfar på Skjernøya.

4 år

Julian Orf-madland, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for herlighete­n vår, Julian, som blir 4 år i dag. Julian er fylt med masse godt humør og elsker tull og tøys. Vi er uendelig glad i deg. Klemmer fra Kasper, mamma og pappa.

9 år

Sander Johannesse­n Vårlid, Kristiansa­nd. Gratulerer med 9-årsdagen vår kjære fisker, sjarmør og godgutt Sander Johannesse­n Vårlid. Gleder oss til å feire deg til søndag. Varme klemmer fra bestefar og bestemor.

1 år

Vilmer Marum Korneli, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Vilmer, som fyller 1 år i dag tirsdag 12. september. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Læringsver­kstedet barnehage, Bispegra.

9 år

Jesper Jørgensen, Kristiansa­nd. Gratulerer med 9-årsdagen, Jesper! Det er gøy å se når du spiller ishockey og når du trener judo. Men noe av det beste jeg vet er å være på tur sammen med deg. God bursdagskl­em fra mormor!

1 år

Lukas Gunder Wathne, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for verdens beste go'gutt og lillebror, Lukas, som fyller 1 år tirsdag 12. september. Stor bursdagshi­lsen fra storebror Leander, mamma og pappa.

9 år

Martin Furuborg

Aslaksen, Kristiansa­nd. Vi gratulerer verdens beste gutt så mye med dagen!du er snill, omtenksom, smart, aktiv og flink. Du gir oss så mye glede, vi er kjempeglad i deg! Stor klem fra Mathea, mamma, pappa, bestemor, tante, onkel og Luna.

8 år

Markus Isungset Ingebrigts­en, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for tøffingen vår, Markus, som fyller 8 år i dag. Vi gleder oss til å feire deg og ønsker deg en fantastisk dag! Klemmer fra storebror Kristian og mamma.

6 år

Iben Genda Bergstøl, Songdalen.

Vakre Iben fyller 6 år i dag! Vi er super duper glad i deg, og vi gleder oss til å feire deg. Klemmer fra Lilly, mamma og pappa.

4 år

Markus Saga, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Markus, som fyller 4 år i dag tirsdag 12. september. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Læringsver­kstedet barnehage, Bispegra.

4 år

Markus Saga, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår skjønne Markus som fyller 4 år i dag! Du er gøyal, nysgjerrig, aktiv og omsorgsful­l. Vi er så glad i deg lille venn! Stor klem fra mamma, pappa og resten av familien.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway