Fædrelandsvennen

Sterk sesongprem­iere

- JAHN OLAV MARUM, for KBK

Rankingtur­neringen i Haugerud for U15 og U19 var årets første turnering og Kbk-ungdommene tok tre av fire seire i singleklas­sen.

Kevin Elson og Julie Abusdal vant mixed double sammen og single hver for seg i U15.

– De fortsatte der de slapp i vår, da de vant gull i mix allerede første år i aldersklas­sen sin, sier trener Rik Hermans i KBK.

Kevin Elson og Julie Abusdal vant mixed double sammen og single hver for seg i U15.

– De er klart best i Norge i mi- xed. I single er det jevnere, men begge dro det lengste strået samtidig som vi ser hva vi må jobbe med på treningene framover, sier Hermans.

Den tredje singleseie­ren kom ved Emma Wåland i U19. Hun var mye skadet sist sesong, og er glad for å være tilbake i toppen.

– Jeg spilte nervøst i starten, men spilte meg etter hvert opp på det nivået jeg håper å være på, sier Emma.

Hun er tatt ut til junior-vm i Indonesia i oktober som en av tre jenter, så seieren i Haugerudha­llen var viktig på flere måter.

I den fjerde singleklas­sen fikk vi den største bomben ved at 15-årige Jonas Østhassel kom til finalen i U19 for gutter. Han slo Vm-uttatte Ole Herman Imset fra Sandefjord i semifinale­n, men tapte i finalen da kreftene tok slutt i kamp nr. 13 for helgen.

Men tre andreplass­er var sterkt med Jonas Tønnessen og Emma Wåland som makkere i herredoubl­e og mixed double mot to år eldre konkurrent­er.

Mange unge Kbk-ere gjorde en lovende sesongprem­iere, og nå er sesongen virkelig i gang. Den fortsetter allerede til helgen på hjemmebane i Badmintons­enteret.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? KBKS Emma Wåland (nr. tre fra venstre og Jonas Østhassel (nr. fire fra venstre) vant hhv. singleklas­sen i U19 for jenter og tok sølv i U19 for gutter. Til venstre på bildet er Sofia Macsali fra Bergen og ved siden av henne Ole Herman Imset fra...
FOTO: PRIVAT KBKS Emma Wåland (nr. tre fra venstre og Jonas Østhassel (nr. fire fra venstre) vant hhv. singleklas­sen i U19 for jenter og tok sølv i U19 for gutter. Til venstre på bildet er Sofia Macsali fra Bergen og ved siden av henne Ole Herman Imset fra...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway