Fædrelandsvennen

Scoret 11 hjemmemål i seriestart­en

- PÅL-ERIK AUNE GUNDERSEN, for ØIF Arendal

Sondre Paulsen nettet 11 ganger da ØIF Arendal vant hele 32-19 hjemme mot Falk Horten.

Åsmund Strat startet kampen i Øif-buret i stedet for nyervervel­sen Uros Tomic. Josip Vidovic startet kampen bra for ØIF Arendal og skåret det første målet, Falk Horten svarte umiddelbar­t på et straffekas­t der Eirik Heia Pedersen også fikk gult kort. August Baskår Pedersen skåret sitt første for dagen da det var gått åtte minutter spilt og stillingen var 2-2.

14 minutter spilt og Josip Vidovic skåret sitt andre for dagen til 4-4. August Baskår Pedersen også med sitt andre for dagen og snudde kampen 5-4 til ØIF Arendal. Anders Skiaker Myhra nettet sitt første mål for ØIF Arendal, 6-4. Falk Horten utlignet med to kjappe mål og stillingen var 6-6 etter 18 minutter spilt. Ved pause ledet ØIF 13-10.

Tidlig i andre omgang fikk ØIF Arendal tildelt straffekas­t, og Paulsen var sikker og skåret sitt syvende mål for dagen til 14-10. ØIF Arendal fikk enda en gang tildelt straffekas­t og også der var Paulsen sikker, 15-11. Deretter Paulsen enda en gang. Uros Tomic startet andre omgang i buret og reddet straffekas­t med påfølgende skudd, dobbelredn­ing for Uros! Så skåret Sander Simonsen på den påfølgende kontringen, 1710 til ØIF Arendal.

Ni minutter spilt av andre omgang og Laurits Mo Rannekleiv, som har hatt en veldig god oppkjøring, skåret sitt første for dagen, 18-12 til ØIF Arendal. Sondre Paulsen som i denne kampen spilte bakspiller gjorde sakene sine veldig bra og hamret inn sitt tiende mål for dagen, 20-14 til ØIF Arendal.

2000-spilleren Sindre Andersen kom inn de siste minuttene av andre omgang og gjorde sakene sine bra, han øket ledelsen til 3119. Oscar Duus Carlsen, som også er 2000-årgang, ble byttet inn og smelte inn 32-19, som ble også kampens siste mål foran 1670 tilskuere i Sparebanke­n Sør Amfi.

ØIF Arendal har dermed fått en pangstart på årets seriespill. Laget topper tabellen, med bed- re målforskje­ll enn de fire øvrige lagene som vant i sin første kamp.

?? FOTO: MAY ELIN AULI ?? ØIF Arendal-veteranen Sondre Paulsen vartet opp med scoringssh­ow i lørdagens seriekamp. Laget leder eliteserie­n etter første serierunde.