Fædrelandsvennen

Ny storseier til Fløy

- DAGFINN GRASTVEIT, for Fløy

Fløy vant sin sjuende strake seier i 3. divisjon med lørdagens 4-0-triumf over Express fra Fevik.

Det var Fløy som tok initiative­t i kampen, og allerede etter ni minutter tok Fløy ledelsen da Magnus Hallandvik forserte langs venstresid­a, og la hardt inn foran mål. Der var Dardan Dreshaj på plass og banket ballen i nettet. Like etter burde nok Johan Kvame Naglestad scoret da han fikk ballen i meget god posisjon, men skuddet gikk rett på keeper.

Deretter roet spillet seg, men fortsatt var det Fløy som kontroller­te med mye ballbesitt­ende spill. De spilte seg til to store sjanser. Først da Henrik Andersen la et perfekt innlegg som Dardan Dreshaj headet like over. Deretter holdt Christoffe­r Myhre på å score da han fluktet et innlegg fra Magnus Hallandvik like over.

Men den samme Myhre scoret 2-0 målet etter 40 minutter etter glimrende kombinasjo­ner av Dardan Dreshaj og Magnus Hallandvik på venstrekan­ten. Myhre fikk god tid i feltet på innlegget, og scoret sikkert. Dermed 2-0 til pause i en omgang der Express slapp lite til mot et fokusert og bra Fløy-lag.

Andre omgang startet med en stor sjanse til Dardan Dreshaj da han kom alene gjennom på litt skrått hold, men pasningen hans inn i feltet traff ikke noen Fløyspille­re. Den samme Dardan Dreshaj var på farten igjen etter 50 minutter da et innlegg fra høyresiden traff Christoffe­r Myhre som blir tomålsscor­er da han setter ballen sikkert i hjørnet.

Deretter kontroller­te Fløygutta omgangen ut, og på overtid fikk Torje Wichne pirket ballen i mål etter fint forarbeid av Pelle Sigurdsen. Dermed endte det med en fortjent 4-0 seier, og Nikola Trajkovic sine gutter kunne nok en gang ta i mot hyllest fra Rægestimen.

Christoffe­r Myhre ble fortjent kåret til dagens Fløyspille­r av Klubb 22, og Dardan Dreshaj var også meget sentral denne kvelden. På Express utmerket Marius Brun Henriksen seg, og viste at han er en meget bra spiss.

?? FOTO: DAGFINN GRASTVEIT ?? Tomålsscor­er Christoffe­r Myhre var Fløys bestemann i fredagens seriekamp på Flekkerøy. Fløy leder nå 3. divisjon med 16 poengs margin til Pors og FK Tønsberg.
FOTO: DAGFINN GRASTVEIT Tomålsscor­er Christoffe­r Myhre var Fløys bestemann i fredagens seriekamp på Flekkerøy. Fløy leder nå 3. divisjon med 16 poengs margin til Pors og FK Tønsberg.