Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

10 år

Filip Greibeslan­d Karlsen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for den blide gutten Filip som fyller 10 år i dag. Hilsen mormor og morfar.

9 år

Cecillia Nguyen Doan Trinh, Kristiansa­nd. Vi gratulerer så mye med 9-årsdagen 14. sept. Du er ei kjempeflin­k god og vakker jente, som vi alle veldig glad i. Stor bursdagskl­em til verden flinkeste tegnejente fra mappa, mamma, Celine og Sofie.

9 år

Isabella Pham, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår Isabella Pham som fyller 9 år i dag. Gratulerer med dagen, kjære. Vi er så glad i deg og ønsker deg alt godt. Masse bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Anthony og lillesøste­r Isadora.

7 år

Tiril Trydal, Søgne. Gratulerer! Super Tiril, du er snill, flink og omtenksom som få. Alltid liv og moro rundt deg. Vi er super stolte og veldig glad i deg. Klemmer fra mamma, pappa, Karoline og Tor. Resten av familien hilser også.

6 år

Daniel Naglestad Moi, Kristiansa­nd. Kjære humørspred­eren vår, Daniel, fyller 6 år i dag! Vi er veldig glade i og stolte over deg. Nå har du blitt skolegutt og vi håper at du får et gøyalt år! Bursdagskl­em fra Samuel, mamma og pappa.

5 år

Emil Strømstad Haraldstad, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår lille skøyergutt som fyller 5 år. Sjørøverfl­agget skal heises på bursdagen din. Vi er veldig glad i deg. Hilsen Emma, mamma og pappa.

4 år

Sunniva Lian, Søgne. Gratulerer med dagen til vår alles kjære Sunniva! Du er noe for deg selv. I dag kan du få så mange bringebær du vil! Vi er uendelig glad i deg! Sunniva: Alle er hjertelig velkommen til bursdagsfe­iring

3 år

William Sandal Carr. Hipp, hipp hurra for vår kjære William som fyller 3 år i dag! Vi gleder oss til fest på søndag! Stor bursdagskl­em fra bestemor og morfar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway