Fædrelandsvennen

Sikret opprykk fem runder før slutt

Etter seieren mot Sola har Fløy sikret seg førsteplas­sen på toppen av 3. divisjon, hele fem runder før slutt.

-

Sola ledet til pause, etter en kontring der Håvard Meinseth scoret. Fløy snudde kampen i andre omgang, og vant 2-1 etter scoringer fra John Olav Norheim og Erlend Skagestad.

Det betyr at Fløy har vunnet deres avdeling i 3. divisjon, hele fem serierunde­r før slutt. Blåtrøyene rykker dermed opp, og skal spille 2. divisjon neste sesong.

– Det føles utrolig bra. Vi har lenge visst at vi kom til å rykke opp, men det var veldig deilig å kunne sikre det i dag, sier Fløys kaptein, John Olav Norheim til Fædrelands­vennen etter kampen.

Norheim, som scoret utlignings­målet for blåtrøyene, er stolt over å ha sikret førsteplas­sen hele fem runder før slutt.

– Det er en litt surrealist­isk følelse, med tanke på at vi allerede har vunnet serien. Det er helt rått, og det viser at denne gjengen fortjener å være ligamestre, sier han.

Og det var heller ikke noe å si på stemningen i garderoben etter kampslutt.

– Nå spratt vi champagnen, og alle sammen feirer i garderoben. Det er en herlig følelse å vinne serien så tidlig, sier matchvinne­r Erlend Skagestad.

– STOLT AV SPILLERNE

Fløy-trener Nikola Trajkovic var også en fornøyd mann etter seieren.

– Det er en veldig god følelse å vinne i dag. Vi spilte ikke bra i førsteomga­ng, men jeg sa til guttene i pausen at vi bare måtte fortsette å spille vårt spill for å sikre opprykket i dag. Det var utrolig bra at vi klarte å snu det, sier treneren.

– Hvor mye betyr opprykket for dere?

– Det betyr alt for oss. Jeg er utrolig stolt av alle spillerne et- ter den sesongen vi har hatt. Dette er første gangen jeg har trent et seniorlag, men jeg kan fortelle at det ikke er vanskelig å være hovedtrene­r for disse gode spillerne, skryter Trajkovic, som tok over som hovedtrene­r for klubben i juni.

SOLA TOK LEDELSEN

Det var Sola som tok det første stikket i kampen mot Fløy. Etter snaue 20 minutter fikk bortelaget hjørnespar­k. Sola fikk klarert ballen og gikk rett i angrep. Etter noen dueller, klarte Sola å spille hurtige Håvard Meinseth alene mot Fløy-keeper Andreas Hoppestad. Meinseth var sikker som banken, og satte inn 1-0 for vertene.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway