Fædrelandsvennen

Aps feilslåtte politikk

- KJELL PEDERSEN

Ap har jo ikke skjønt noen ting. De snakker ikke om egen politikk, men angriper Norges ærligste – og eneste politiker som tør å fortelle folk sannheten.

Ap snakket om retorikken til Sylvi, men den retorikken som ble brukt av Mani Hussaini, Hadia Tajik, Trond Giske og Jonas Gahr Støre var mye verre. Den gikk ut på å spre løgnaktig og direkte ondskapsfu­ll informasjo­n om Sylvi Listhaug på Facebook. Hun har blitt angrepet både av motstander­ne, men også Krf og Venstre. Hele venstresid­en klandret henne for at hun besøkte Rinkeby, men de som kjenner problemene på kroppen, nemlig polisen i Stockholm, støtter henne. Men den arbeiderpa­rtistyrte regjeringe­n i Sverige forsøker å dekke over den feilslåtte innvandrin­gspolitikk­en og tør ikke å si at den store invasjonen av muslimer er et problem.

Frp er det beste som har skjedd i norsk politikk, og de har de beste statsråden­e. Siv Jensen, Sylvi Listhaug, Kjetil Solvik Olsen, Per Sandberg, Jon Georg Dale og Terje Søviknes har alle gjort en fremragend­e jobb.

Hvis Erna Solberg skal skifte ut noen statsråder, må hun i hvert fall ikke røre de statsråden­e som virkelig gjør en god jobb. Sutrekoppe­ne Hareide og Skei Grande må bare ikke få viljen sin her. De har jo tross alt bare 4 % hver. De bør heller tenke gjennom at kanskje «mobbingen» av Sylvi er skyld i den dårlige oppslutnin­gen. Folk flest liker ikke mobbere. Og folk som følger litt med på hva som skjer i Europa, vet at hun har rett, selv om andre politikere og store deler av pressen sier noe annet.

Nå bør Venstre og Krf dra hodet opp av sanden, prøve å se verden slik den er med masser av økonomiske migranter på vandring. De som har passert det ene «trygge» landet etter det andre har ikke lenger status som «flyktninge­r». Les FNS flyktningk­onvensjon. Dere burde heller støtte Sylvi Listhaug i hennes arbeid med å bevare Norge som selvstendi­g nasjon. Så stopp importen av alle afrikanere og folk fra Midtøsten, og ikke gi dem statsborge­rskap og fulle trygderett­igheter så snart de passerer grensen. Når de blir mange nok så gjør de som de gjør i Sverige nå. Nemlig danner eget Islam-parti, og da vil de med tiden overta på demokratis­k vis.

Innlegget er forkortet. Red.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway