Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år Anne Reme,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår kjære mamma, kone, bestemor og svigermor. Du er helt enestående og betyr så masse for oss. Vi gleder oss til å feire deg i dag! Klem fra hele familien, store og små.

11 år Liva Rossen,

Kristiansa­nd. Hurra for deg og gratulerer med dagen, verdens beste Liva. 11 år, en flott alder. Vi ønsker deg en super dag! Kjempeglad i deg er vi alle. Mange klemmer fra momo og morfar, alle på Lund og i Oslo.

10 år Helene Reme,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med 10-årsdagen! Du er en solstråle som vi er så glad i. Ønsker deg alt det beste og håper du får en superfin og gøy bursdagsfe­iring. Klem fra Karoline, mamma og pappa.

9 år Samuel Elias Nielsen,

Kristiansa­nd. Alle i Gamle Strømmevei 11 og 13 sier: Gratulerer med dagen!

5 år Christina Kvalvik,

Kristiansa­nd. Hurra for den snille og omtenksomm­e jenta vår som fyller 5 år i dag! Gratulerer med dagen! Hilsen Erik, mamma, pappa, mormor, morfar, farmor og farfar.

4 år Eidar Sivertsen Hersvik,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Eidar Sivertsen Hersvik som fyller 4 år 21. september! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

4 år Ole Thon Rosenvold,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år torsdag den 21. september. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

3 år Hans Oliver Eide Fredriksen,

Songdalen. Verdens herligste solstråle fyller 3 år. Du gjør oss så lykkelig, og vi er utrolige glad i deg, supermanne­n vår. Livet med deg er en stor fest, hver eneste dag. Store klemmer fra mamma og pappa.

1 år Irene Larsen,

Kristiansa­nd. Vår skjønne, gode, fine Rafael fyller 1 år! Gratulerer med dagen din 21. september. Vi er veldig glade i deg. Klemmer fra mamma og pappa, mormor og bestefar, abuela og abuelo.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway