Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år

Liv Peersen, Kristiansa­nd. Min kjære kone, vår kjære mamma, svigermor, farmor, mormor og oldemor fyller 80 år den 27. september! Vi er veldig glade i deg! Gleder oss til å feire deg til helga!

6 år

Ida Marie Smith Sørensen,

Kristiansa­nd. Endelig er du 6 år.denne dagen har du ventet lenge på. Gratulerer så mye med dagen skatten vår. Vi er så stolt av deg skolejenta vår. Utrolig glad i deg. Mange klemmer fra Sarah, Chris, mamma og pappa

60 år

Tove Kjellevik, Kristiansa­nd. Vår kjære, vakre mamma, mormor og kone som fyller 60 år. Gratulerer med den store dagen! Vi ønsker deg alt det beste! Kjempe glad i deg fra Iselin, Tine, Adrian, Emma, Fabian, Herman og mannen

5 år

Fredrik G. Bjelland, Søgne. Hurra for Fredrik G. Bjelland som blir 5 år idag, onsdag 27. september. Du er en superflink kortspille­r og en flott gutt! Gratulerer fra Stine, Ingrid, Kristin, Line, Siri, Heidi, mamma og pappa.

50 år

Gina Marthe Steene, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår mamma, kone og svigermor som blir 50 år i dag. Vi gleder oss til feiring. Vi er glad i deg. Mange klemmer fra Christine og Rolf, Therese og Stein Vidar, Julie og Ole Martin.

4 år

Reidar Bratteli Jensehauge­n, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år onsdag den 27. september. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

9 år

Theodor Hullett Sørli, Kristiansa­nd. Vi vil gratulere den fotballgal­e gutten med dagen. Du er en god gutt med noen gode kommentare­r og kan få alle til å le. Dagen feires i Kypros og vi er glade for å feire med deg. Hilsen mormor og grandad.

4 år

Amelia Matre Henriksen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår herlige Amelia som fyller 4 år 27. september! Du er ei fantastisk god jente og vi er så glad i deg! Håper dagen blir super! Mange klemmer fra mamma, pappa og dine søsken!

9 år

Jan-torjus Horverak, Kristiansa­nd. Hipp Hurra for Jan-torjus som fyller 9 år i dag. Dagen feires med fotballkam­p, kommer og heier på dere. Digger deg fotballgut­ten vår. Klem fra bestemor og Svein Arne.

2 år

Selma Velle Martinsen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, kjære Selma :-) Vi er veldig glad i deg! Store klemmer fra Frida, Hanna, mamma og pappa.

7 år

Rasmus Løvdal, Vennesla. Denne fine og greie guten har bursdag i dag! Gratulere med dagen! Me er så glad i deg! Klem frå alle oss heime!

7 år

Jonas Thorsvik, Kristiansa­nd. Hipp hurra for beste Jonas som er 7 år i dag! Du er en kul og god gutt, og vi gleder oss til feiring i kveld! Hilsen mormor og bestefar, onkel Eirik og onkel Magnus.

7 år

Johan Løvdal , Vennesla. Hipp hurra for denne fine og greie guten som har bursdag i dag! Me er så glad i deg! Klem frå alle oss heime!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway