Fædrelandsvennen

Åpner tre pizzerias i Kristiansa­nd

- MAGNUS NØDLAND SKOGEDAL

Planene er lagt for totalt tre nye Domino's Pizzaresta­uranter i løpet av neste år. Først ut er Vågsbygd.

– Målet er klart, vi skal bli nummer én i Norge. Kristiansa­nd har ligget i kortene hele tiden, og vi ser muligheter for minst tre Domino’s-restaurant­er her. Den første vil åpne i Vågsbygd rundt midten av november, så kommer det to til neste år, sier eier og investor i Domino’s Pizza, Rolf Stavnem.

Den nye pizzaresta­uranten skal ligge i Kirstens Park, ved Lumberkrys­set, om lag et par hundre meter fra Amfi Vågsbygd.

Domino’s vil ligge like ved Pizzabaker­ens lokaler. I bakken like ved ligger Rio Pizza.

– Vi har så stor tro på vårt konsept at det ikke gjør oss noe å ligge i nærheten av våre konkurrent­er. Det har vi gjort andre steder også, og har opplevd å bli omfavnet av kunder. Vi skal lage et skikkelig åpningssho­w her i november, sier Stavnem.

Deres nye restaurant i Vågsbygd blir på rundt 200 kvadratmet­er, med 20– 30 sitteplass­er. Men det er hjemmeleve­ring det først og fremst skal satses på.

– Vi har hatt øynene på Vågsbygd en stund, først og fremst på grunn av befolkning­sgrunnlage­t. Nå ble det også slik at vi fikk tilbud om et veldig godt lokale, men vi er i forhandlin­ger om to andre lokaler også, blant annet i sentrum. Det er fortsatt ikke sikkert hvor den tredje restaurant­en vil ligge, men målet vårt er å kunne dekke hele Kristiansa­nd, sier Stavnem.

På verdensbas­is har kjeden nesten 14.000 restaurant­er.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway