Fædrelandsvennen

Alle ekstremist­er må utvises fra Norge

- VIDAR KLEPPE. BYSTYREREP­RESENTANTE­R FOR DEMOKRATEN­E I KRISTIANSA­ND

PST har nylig gjort en opptelling som viser en dramatisk økning i antall terrorangr­ep i Europa de siste årene.

●● PST får stadige større utfordring­er med å avklare europeiske terrornett­verks bånd til Norge, på grunn av det store omfanget.

Bare så langt i år har det vært dobbelt så mange angrep som i 2014. I 2014 talte PST 9 angrep. 2015 startet med terrorangr­epet mot Charlie Hebdo i Paris, men det skulle bli totalt 15 angrep før året var omme. Så kom 2016 med 21 angrep. Og så langt i 2017 har PST registrert 18 gjennomfør­te angrep. Det er dobbelt så mange som i hele 2014.

Det er en kjent sak at mange ekstreme islamister med norske pass har tjenestegj­ort med våpen i kamp for terrororga­nisasjonen Den islamske staten IS i Syria. I Norge har vi i dag alt for mange farlige Is-ekstremist­er, som forsvarer og har deltatt i kriminelle barbariske handlinger som: halshuggin­g, voldtekt, levende brenning av uskyldige forsvarslø­se kvinner og barn, steining av homofile og lesbiske og nedslaktni­ng av kristne. Dette bare for å nevne noen av IS sine mange groteske lovbrudd på skaperverk­et og menneskeve­rdet.

Jeg mener derfor at regjeringe­n som et minimum snarest må frata alle norske Is-krigere sitt norske pass og statsborge­rskap, slik at vi slipper å se dem i Norge. Nok er nok!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway