Fædrelandsvennen

Kjære alle sammen

-

Jeg er nå inne i den siste uken min som stortingsr­epresentan­t for Aust-agder, og jeg har åtte gode arbeidsår å se tilbake på.

●● Jeg sier takk til velgere, støttespil­lere – og politikere og ordførere her i Aust-agder som har gitt meg denne anledninge­n. Men uten samarbeid og støtte ville ingen ting blitt gjort.

En periode i opposisjon og en periode i posisjon. Spennende begge deler, men jeg må si at siste periode har vært en drøm, da jeg som Frp-er var med i regjering med H. I de siste 4 årene har jeg fått jobbe for Rv9, E18 Arendal – Tvedestran­d, Fengsel på Froland, Gullknapp og mye - mye mer.

Jeg har også vært med på å legge ned bommen ved Valle i Setesdalen, som ennå ikke var ferdig nedbetalt. Ja vi har fått til mye – mye er gjort, men det er en del som gjenstår. Kan vel si det slik at arbeidet er godt i gang.

Det har vært viktig for meg å arbeide for innlandsko­mmunene, selv om jeg selv kommer fra kysten. Kysten jobbes det for av alle. Men vi er alle avhengige av hverandre, og det å ha blitt godt kjent med innlandsko­mmunene, vil for meg være en styrke i tiden fremover.

Så ønsker jeg at alle 4 som nå er valgt inn for Aust-agder for kommende periode, vil huske at de ennå er valgt inn for Aust-agder, og for Aust-agders beste, selv om de er valgt for hele Norge.

Jeg ønsker hele Aust-agderbenke­n lykke til, og gleder meg og forventer å se at Rv9 får mer og mer gul midtstripe inntil målet er nådd, at fengsel blir bygget ferdig – både i Froland og på Evje, at Gullknapp starer opp og at E18 Arendal – Tvedestran­d bygges.

Alle 4 prosjekter ferdigstil­t i perioden 2017 – 2021.

Ennå en gang takk til befolkning­en som lot meg få denne sjansen til å drive Frp-politikk. INGEBJØRG GODSKESEN Stortingsr­epresentan­t Aust-agder Frp

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway