Fædrelandsvennen

Starts storscorer usikker til helgas kamp

- STEFFEN STENERSEN

Start kan måtte klare seg uten Steffen Lie Skålevik til kampen mot Strømmen.

Spissen fra Sotra sliter med en ryggskade, og har ikke trent med laget denne uka. Torsdag hadde han en rolig økt med ball, samt noe løping.

Selv sier Steffen Lie Skålevik at det enn så lenge er usikkert om han rekker Strømmen-kampen.

– Det er vanskelig å si, men det er jo fare for at jeg ikke rekker det når jeg ikke trener i dag, sier han.

– STIVNET HELT TIL

Ryggskaden pådro han seg i kampen mot Fredriksta­d for halvannen uke siden. Ryggen ble gradvis bedre inn mot kampen mot Levanger, der Skålevik spilte 90 minutter.

– Etter 70 minutter mot Levanger så stivnet det helt til. Jeg klarte ikke å spurte. Jeg burde bare byttet, men jeg er jo så dum at jeg ikke klarer å si fra, sier Skålevik.

– Akkurat nå er ryggen pinnestiv. Jeg må varme opp veldig len- ge for i det hele tatt kunne trene. Samtidig har det blitt mye bedre de siste dagene, sier spissen.

Skålevik har gjort kometkarri­ere siden han kom på lån til Start på slutten av overgansvi­nduet. Seks mål på seks kamper har allerede gjort ham til en yndling på Sørlandet.

– TUSEN GANGER BEDRE

– Nå er det verre enn det var i for- rige uke, men jeg vet ikke. Vi får se i morgen (fredag). Det har blitt ganske mye bedre, så det er fortsatt håp, sier han.

Jørgen Rostrup er medisinsk ansvarlig i Start, og er hakket mer positiv enn den skadeplage­de.

– Det er tusen ganger bedre i dag enn hva det har vært. Det går rette veien, så får vi bare håpe at det er nok tid, sier Rostrup.

Skulle Skålevik ikke rekke kampen vil det nok være duket for Kristján Flóki Finnbogaso­n på topp mot Strømmen. Islendinge­n står med kun én kamp fra start siden overgangen i sommer. Samtidig er han bokført med to mål fra de 182 minuttene han har spilt.

 ?? FOTO: STEFFEN STENERSEN ?? Steffen Lie Skålevik løp for seg selv på trening torsdag. Han er usikker til kampen mot Strømmen.
FOTO: STEFFEN STENERSEN Steffen Lie Skålevik løp for seg selv på trening torsdag. Han er usikker til kampen mot Strømmen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway