Fædrelandsvennen

Fødselsdag

-

65 år

odd Magnus Schlichtin­g, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 65-årsdagen! Håper du får en strålende dag - det fortjener du :-) Beste ønsker og gratulasjo­ner fra Jacob, Nora, Chris, Johan og Hege.

50 år

Jens Helge Wikstøl, Vennesla. Vår kjære pappa/daddy/forlovede/papselapse­n/helt fyller 50! Vi gratulerer så masse med dagen. Du er best! Hilsen Jens, Jonas, Janne, Mia, bonuser og familie. Vi er så glad i deg!

12 år

Sebastian Hellenes, Kristiansa­nd. Gratulerer med 12-årsdagen i dag 2. oktober. Håper du får en super dag med mye kake og presanger. Kjempeglad i deg. Klem fra bestefar og Marianne.

9 år

Samuel elias Nielsen, Kristiansa­nd. Alle oss på Gamle Strømmevei 11 og 13 sier: Gratulerer med dagen!

8 år

Mads Mykstu Schulze, Kristiansa­nd. Hurra for verdens beste storebror, fotballgut­t og apekatt. Vi digger deg, og alle de gøye påfunnene dine. Mange bursdagskl­emmer fra Silja, Ziggy, mamma, pappa og resten av familien.

7 år

Celine Nguyen Ngoc Nu, Kristiansa­nd. Vi gratulerer verdens vakreste og skjønneste Celine som blir 7 år den 2. okt. Du er ei snill, god og flink datter som vi alle er kjempeglad i. Masse klemmer fra pappa, pamma, Cecilia og Sofie.

2 år

Vilde kiledal, Vennesla. Hipp hurra for snille, rare, gode og tøysete Vilde som blir 2 år i dag! Du er ei rolig jente med med sterk vilje. Vi er superglad i deg! Klem fra mamma, pappa og Teodor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway