Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

50 år Heljar ekeli,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 50-årsdagen, hurra for deg! Håper du får en super dag med mange overraskel­ser. Vi skal feire med fyrstekake og kamferdrop­s. Du er toppen! Mange klemmer fra Eira, Elias, Tone og Zarapus.

16 år Monica Celine Jacobsen Jensen,

Farsund.

Vi vil gratulere vår kjaere Monica Celine med 16-årsdagen! Endelig kan du kjøre mopeden og starte med bilkjøring­en! Vi er superglad i deg! Klemmer fra Mats Gustav, Mille Marie, Marcus, mamma og Tor.

10 år Iben Simonsen Sanne,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra, dagen du har ventet på er endelig her. Gratulerer med 10-årsdagen din i dag, jenta vår. Vi digger deg Iben, og vi elsker deg veldig høyt. Gode klemmer fra storebror, mamma og pappa.

10 år Mikkel Øhrn Hortman,

Kristiansa­nd. Store, tålmodige, flinke, kloke og snille Mikkel fyller 10 år 23. oktober. Vi er veldig glad i deg. Hilsen mamma Merete og storebror Emil.

9 år Marcus riste Andreassen,

Kristiansa­nd. Gratulerer verdens beste gullgutt på 9 år! Vi er stolte av deg og du er en god storebror for dine søsken. Kos deg i bursdagsfe­iring med familie og venner. Veldig glad i deg!klem mamma, Jon, Alida, Ada, Espen og Sander.

9 år Henrik elias Jernslett,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til den lille, store skjønninge­n vår. Ønsker deg en fin dag! Klemmer fra lillebror Lukas, mamma og pappa m / familie.

9 år torben Jonasen Instefjord,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår snille Torben, verdens beste storebror! Vi gleder oss til å feire dagen med deg, glad i deg. Klemmer fra mamma, pappa og Adam.

4 år Mats Holmquist Nomeland,

Vennesla. Gratulerer med dagen, kjaere Mats – vår lystige skøyer. Beyblade, Lego og å kle seg ut er det du liker best. Vi er kjempeglad­e i deg! Klemmer fra mamma, pappa, Helge og Henning.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway