Fædrelandsvennen

Trash Pop inn på Teateret

- TORGEIR EIKELAND

Teateret slipper inn hjemløse Trash Pop på hovedscene­n.

- Vi ser på dette som starten på et langt og fruktbart samarbeid, sier daglig leder Kjetil Nordhus på Teateret i en pressemeld­ing.

Arrangørfo­reningen Trash Pop flytter fra og med torsdag inn på hovedscene­n i teaterbygn­ingens storsal. Da er det bandet Pom Poko som spiller, og her skal Trash Pop i utgangspun­ktet holde til også når teateret har åpnet for fullt utpå nyåret.

– Både scenen og publikum plasseres på det store scenegulve­t. Det fungerte fint på Sørveiv i fjor, og det kommer det til å gjøre i år også. Vi kommer til å bruke scenen under Sørveiv 10. og 11. november i år også, sier Nordhus.

OMFLAKKEND­E

Syv år gamle Trash Pop har siden sist sommer stått uten fast scene, etter at støyklager førte til at de ikke lenger kunne vaere på Aladdin. Tidligere har foreningen holdt til på steder som Charlies, På Hjørnet, Håndverker­en og Pir6.

Trash Pops styreleder Rita Louise Haugeland har ifølge pressemeld­ingen dette å si om adresseend­ringen: - At vi nå får flytte inn på Teateret er enormt viktig for Trashpop som i det siste har manglet en fast scene. I tillegg er vi stolt av at det er nettopp Teateret vi skal flytte inn på, da det blir et kulturhus som skal huse kvalitet og som blir viktig for byen.

PROGRAM:

Trash Pops program utover senhøsten ser slik ut:

2. november: Pom Poko

17. november: Bisse (DK)

23. november: Ine Hoem

29. november: Triggerfin­ger (BEL) og Kindred Fever

7. desember: Strings & Timpani.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E TEATERET ?? Trash Pop er klare for Teateret. F.v: Johan Jenssen Bakken (Daglig leder, Trashpop), Alf Henrik Spilde Vaksdal (Teknisk ansvarlig, Trashpop), Kjetil Nordhus (Daglig leder, Teateret), Peter Robertsen (Tekinsk ansvarlig, Trashpop), Mats Vatlestad...
FOTO: PRESSEBILD­E TEATERET Trash Pop er klare for Teateret. F.v: Johan Jenssen Bakken (Daglig leder, Trashpop), Alf Henrik Spilde Vaksdal (Teknisk ansvarlig, Trashpop), Kjetil Nordhus (Daglig leder, Teateret), Peter Robertsen (Tekinsk ansvarlig, Trashpop), Mats Vatlestad...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway