Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år Olaf Vasland,

Songdalen.

Vår kjaereste Olaf, pappa, svigerfar og besten fyller 70 år 1. november. Vi er så takknemlig­e for din omsorg, dine hjelpsomme hender og ditt gode humør! Vi er veldig glad i deg.

8 år Ida Martine Hasund,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 8-årsdagen 1. november. Du er superkul og vi digger deg! Gleder oss til å feire bursdagen din! Stor klem fra Sunniva, Jonathan, mamma og pappa.

50 år Ingeborg Håverstad,

Vennesla.

Vår kjaere, sprudlende søster, svigerinne og tante fyller endelig 50 år! Vi ønsker deg alt det beste. Måtte alle dine ønsker bli oppfylt. Klemmer fra søster, brødre, svoger og svigerinne og tantebarn.

8 år Ida Martine Hasund,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 8-årsdagen til den spreke, sprudlende og blide Ida Martine. Du er en flott storesøste­r og vi er veldig glad i deg. Klem fra bestemor og bestefar.

13 år Christophe­r Smith Sørensen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen din! Håper du får en kjempefin dag. Vi er veldig glad i deg og stolt av deg. Du er en fantastisk fin gutt. Mange klemmer fra pappa, mamma, Ida Marie og Sarah Elise.

7 år Lena Hillesund,

Kristiansa­nd. Hurra for herlige Lena som endelig blir 7 år! Vi håper alle ønskene blir oppfylt og gleder oss til å feire deg! Klem fra Lars, Eline, mamma og pappa.

12 år Julie Milliane Thelle,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 12-årsdagen den 1. november! Du er blitt ei flott jente som liker seg på skolen, og på fritida danser du jazz-ballett.vi heier på deg! Klemmer i fleng fra farfar og Bestemay.

6 år William Kvarsten Tveit,

Vennesla.

Vår kjaere godgutt, William, fyller 6 år i dag! Du er en omsorgsful­l, snill og livlig gutt som vi er uendelig glad i. Stor klem fra mamma, pappa og Ingeborg.

12 år Synne Linea Lindland Børufsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 12-årsdagen, Synne Linea. Håper du får en super bursdagsfe­iring. Mange klemmer fra Ole Leander, Alva Isabel, mamma og pappa.

4 år Sofie Løite Nesland,

Søgne.

Hipp hurra for skjønneste Sofie som fyller 4 år i dag 1. november! Vi er uendelig glad i deg og gleder oss til å feire deg på tunet i dag! Mange gode klemmer fra mamma, pappa og lillesøste­r Eline!

10 år Gabriel Holvik,

Kristiansa­nd. Kjaere Gabriel. Gratulerer med 10-årsdagen 1. november. Du er helt super. Mange klemmer fra Jonatan, Amanda, Mikala, mamma og pappa.

3 år Mats Omdal.

Vi roper 3x hurra for sjarmtroll­et vårt som fyller 3 år i dag! Du er godere enn gull og staere enn ett esel og vi digger deg akkurat sånn. Gode klemmer fra mamma, pappa, Martin og Sindre.

9 år Sofie Fidje Kallevik,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til verdens beste lillesøste­r, håndballsp­iller, fotballspi­ller og danser. Hilsen fra mamma, pappa, Tobias, Mats, famor, farfar, mormor, morfar, Silva og Sajo.

8 år Kristina Stephansen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til snella vår Kristina som endelig blir 8 år! Du er ei aktiv og sporty jente som vi er utrolig glad i. Love you! En million nusser fra mamma, pappa, Fredrik og Molly.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway