Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

35 år Mikael Tønnesen,

Kristiansa­nd. Mikael Tønnesen, vår herlige sønn, bror, onkel, svoger, pappa og kjaereste fyller 35 år 14. november. Vi gleder oss til å feire deg. Elsker deg og setter stor pris på din omsorg og hjertevarm­e.

7 år Josefine Fjeldsgaar­d,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 7-årsdagen din i går. Vi ønsker deg alt godt og vi er veldig glad i deg. Love you. Hilsen farmor og farfar.

7 år Jørgen Gabrielsen,

Kristiansa­nd. Vår snille og gode gutt fyller endelig 7 år. Du har alltid en god klem og kommentar på lur til oss alle. Vi ønsker deg en super bursdag. Glad i deg. Klem fra mamma, pappa, Tia og Sondre.

6 år Eline Murud Mcinerney,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 6-årsdagen 14.11. Masse bursdagskl­emmer fra farmor og besten.

6 år Andreas Brenna,

Kristiansa­nd.

Vi vil gratulere vår kjaere Andreas, skolegutte­n vår som fyller 6 år 14.nov. Du gir oss mye glede og du har mye omsorg for de som er rundt deg. Håper du får en super dag. Klem fra Julie, mamma og pappa.

6 år

Albert Grønås Granum,

Kristiansa­nd. Hurra for den aktive showmannen vår, som den 14. november endelig fyller 6 år! Du får alle rundt deg til å glise med dine kommentare­r og påfunn. Vi digger deg! Klem fra Ada, mamma, pappa og Lakris :-)

5 år Felix Selseng,

Kristiansa­nd. Endelig er dagen her og du teller en hel hånd! Gratulerer med dagen go'gutten vår! Hva hadde livet vaert uten deg? Vi er så glad i deg! :) Varme bursdagskl­emmer fra Stella, Matheo, Sander, pappa og mamma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway