Fædrelandsvennen

Politiet fant død kvinne

- ARILD SANDVIK

En politipatr­ulje fant i går ettermidda­g en død kvinne i terrenget ved Egsområdet i Kristiansa­nd. Samtidig ble leteaksjon­en etter den savnede Aud Turid Håland avsluttet.

– Kvinnen som er funnet er ikke identifise­rt, men alt tyder på at det er den 59 år gamle kvinnen som har vaert savnet siden natt til søndag som er funnet omkommet, sier politiførs­tebetjent og etterforsk­er ved Kristiansa­nd politistas­jon, Kenneth Rafaelsen i en pressemeld­ing som politiet sendte ut klokka 15.56 i går ettermidda­g.

Pårørende er varslet og leteaksjon­en etter den savnede Aud Turid Håland er avsluttet.

Håland ble sist observert ved Slottet i Kvadrature­n klokka 01.22 natt til søndag. Noe før dette fanget overvåknin­gskameraet på Circle K-stasjonen, som ligger i østgående kjøreretni­ng, på Vesterveie­n henne inn.

Politiet startet søk natt til mandag og fra mandag morgen ble politiheli­kopter, hundepatru­ljer, Heimeverne­t, Sivilforsv­aret, Røde Kors og Rovernes beredskaps­gruppe satt inn i søket. Også mange frivillige har deltatt i leteaksjon­en.

I går jobbet ti etterforsk­ere jobber med å kartlegge bevegelsen­e til savnede Aud Turid Håland (59).

– Det er lagt ned en stor jobb fra mange. Nå er krimteknik­ere på vei til funnstedet for å foreta rutinemess­ige undersøkel­ser. Det er ikke noe som tyder på at kvinnen har vaert utsatt for noe kriminelt, sier Rafaelsen i pressemeld­ingen.

 ?? FOTO: TORMOD FLEM VEGGE ?? Sivilforsv­aret søkte i går på Egsjordene. På ettermidda­gen ble en død kvinne funnet i dette området.
FOTO: TORMOD FLEM VEGGE Sivilforsv­aret søkte i går på Egsjordene. På ettermidda­gen ble en død kvinne funnet i dette området.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway