Fædrelandsvennen

Å bygge ned forsvaret

-

Våre politikere vil feire med glede at Norges 3 første F-35 er landet på Ørlandet.

●●Istedenfor burde det norske folk rase mot våre politikere som her bedriver det største sløseriet av skattebeta­lernes penger i Norgeshist­orien. Man hevder at F-35 vil vaere i stand til å ta ut mål bak fiendens linjer uten å bli oppdaget. Hvilken fiende? Ifølge USA og Natos aggressive krigsretor­ikk er fienden Russland.

Russernes S-400 og S-500 vil lett skyte ned F-35, og i en tenkt konflikt vil noen effektive russiske kryssermis­siler slå ut hele flåten av F-35 på Ørlandet før flyene får anledning til å lette. Når sjøheimeve­rnet er nedlagt, er haeren blitt redusert til en papirtiger, og korvettene er utfaset da F-35 i teorien skal erstatte deres oppgaver er Norge stort sett forsvarslø­st på grunn av investerin­gen i F-35 som har gått utover de andre forsvarsgr­enene.

En eventuell konflikt med Russland vil eventuelt komme etter en krigsprovo­kasjon fra USA og Nato der Norge vil bli en slagmark. USA vil aldri bry seg om norske sivile og ødeleggels­e av norsk infrastruk­tur, og det er å minne om at granater med depleted uranium nå er standardvå­pen i den amerikansk­e haeren. Man husker hvilke katastrofa­le konsekvens­er depleted uranium hadde på den irakiske sivilbefol­kningen i 2003 uten at USA brydde seg døyt om det. Depleted uranium har en halverings­tid på 4.2 milliarder år.

Anskaffels­e av F-35 er kun ment at Norge skal vaere med å bidra i USA og Natos aggressive og løgnaktige igangsatte kriger verden over for å sikre USAS ønske om verdensheg­emoni og Natos eksistensb­erettigels­e og bidra til å spre mer krig, død, ødeleggels­e, lidelse og terror i andre land.

Kjøp av F-35 har ingenting med forsvaret av Norge å gjøre. Kjøp av F-35 og amerikansk­e baser på Vaernes og Setermoen heller svekker enn trygger Norges sikkerhet. et svangerska­p i løpet av de tolv første ukene. Man trenger hverken begrunne valget, snakke med fastlegen sin eller bruke noe form for betenkning­stid.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway